Trådløse højttalere

Med en trådløs højttaler kan du tage musikken med dig. Se vores udvalg af fede trådløse højtalere her på siden, så du altid er klar til at skabe den rigtige stemning - uanset om du er på stranden, i parken eller hjemme i stuen. Find din trådløse højtaler der passer til dine behov på Bilka.dk.

Populære mærker

Trådløse højtalere: Til hjemmet og på turen

På Bilka.dk finder du et hav af trådløse højttalere, og det kan være svært at finde ud af, hvilken en du skal købe. For at hjælpe dig godt på vej, bør du overveje nogle af de vigtige faktorer som:

  • Størrelse: Vi har trådløse højtalere i forskellige størrelser, så du kan finde den, der passer bedst til dine behov. Hvis du gerne vil have en nem trådløs højttaler, som du kan have med i parken, så anbefaler vi, at du kigger efter de forskellige størrelser.
  • Design: Hvis du går op i indretning, har vi stilfulde og moderne designs, som vil passe godt til stuen eller på køkkenbordet. Du kan også finde party højtalere med farver og LED-lys, som giver den perfekte party vibe .
  • Funktion: Hvis du gerne vil sætte den fedeste tune på, mens du er i bad, skal du dog være opmærksom på, hvor modstandsdygtig den er over for vand, så højttaleren kan tåle at blive brugt på badeværelset. Du finder også Smart højttalere med stemmeassistent. Disse højttalere giver dig mulighed for at styre musikken, stille spørgsmål og udføre forskellige opgaver ved blot at bruge din stemme.

Hvordan finder jeg en vandtæt højtaler?

Med en vandtæt højtaler har du mulighed for at høre din yndlingsmusik i bruseren, ved poolen eller på stranden. I denne guide kan du læse meget mere om, hvor meget vand din højtaler kan tåle.

Den ultimative lydfrihed

Du kan nemt og bekvemt tage din musik med dig med en trådløs højttaler. Her slipper du nemlig for at skulle sikre dig, at der er adgang til et strømstik. Bare sørg for at lade højtalerens batterier op - så er du altid klar til at skabe den helt rigtige stemning. Nogle af vores modeller kan du koble direkte til dit wi-fi i hjemmet. Disse kan ofte også serieforbindes, så du kan styre musik og radio i hele huset, direkte fra din smartphone eller tablet.

Med en transportabel bluetooth højtaler, kan du nemt tage musikken med dig. Med bluetooth slipper du nemlig for at bruge en ledning fra telefonen til højttaleren. Du parrer bare de to enheder og så er du klar til at sætte musik på. Det er simpelt og hurtigt. Læs mere i guiden om hvordan du vælger den bedste bluetooth højtaler, så du er sikker på at få en der matcher dine behov.

Sådan vælger du den bedste bluetooth højtaler

Med bluetooth højtaleren kan du lytte til din musik eller podcast uanset hvor, du befinder dig. Vil du gerne blive klogere på, hvilken en du skal vælge? Så læs mere i guiden og find af, hvordan du vælger den bedste bluetooth højtaler. 

KØB DINE TRÅDLØSE HØJTALERE PÅ BILKA.DK

På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af højtalere, lyd og HiFi. Vi forhandler modeller fra mange forskellige brands, så du kan finde den der passer bedst til dine behov. Uanset om du er på udkig efter en trådløs højttaler, en bluetooth højtaler eller en højtaler med kabler, så finder du vores udvalg lige her på siden. Ved du allerede hvilken model du skal have fat i, så bestil den hjem allerede i dag eller besøg vores varehuse.