Bluetooth højtalere

Med en Bluetooth højtaler kan du nemt forbinde og afspille din yndlingsmusik på værelset, i stuen eller i haven. Her på siden finder du vores samlede udvalg af højtalere med Bluetooth fra populære brands som blandt andet JBL, Sonos, Sony og Apple. Gå på opdagelse og find din nye Bluetooth højtaler på Bilka.dk i dag.

Populære brands

Få gode råd til at vælge den bedste Bluetooth højtaler

Med en Bluetooth højtaler kan du tage den med dig overalt, og den er perfekt til udendørsaktiviteter, fester eller bare hyggestunder i stuen. Læs guiden og få hjælp til at finde den rette Bluetooth højtaler.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til Bluetooth højtalere

Få lækker lyd med en Bluetooth højtaler

Skal musikanlægget byttes ud til fordel for et par smarte trådløse højtalere, eller savner du blot lækker lyd, når du er på farten? Køber du en Bluetooth højtaler slipper du ikke alene for de mange grimme ledninger. Du får dig også et lydsystem, der er let at flytte rundt på, og som leverer kvalitetslyd til enhver lejlighed. Med Bluetooth højtalere fra Bilka.dk får du blandt andet:

  • En transportabel højttaler med en god forbindelse

  • Høj lydkvalitet og lækkert design

  • Universel teknologi, som fungerer på tværs af styresystemer (Android, iOS, Windows osv.)

Her på Bilka.dk finder du et stort udvalg af højtalere med Bluetooth i mange forskellige størrelser, former og farver fra nogle af markedets bedste producenter som f.eks. JBL, Sonos, Sony og Apple. Alle disse brands er kendt for at levere høj lydkvalitet og en stabil trådløs forbindelse.

I modsætning til Airplay og Wi-Fi højttalere kan du med en Bluetooth højttaler være sikker på, at teknologien i din nye højttaler understøttes af din pc, telefon og tablet – også uden for Wi-Fi zoner.

Bluetooth højtaler - til hjemmet og på farten

Du kender måske allerede lidt til højttalere, men hvis du stadig har brug for hjælp, eller det er første gang, du skal investere i et par kvalitets-Bluetooth højttalere, er der et par ting, der er værd at være opmærksom på:

  • Størrelse: "Jo større, jo bedre", lyder det ofte om højtalere, men på Bilka.dk finder du høj lydkvalitet selv hos de mindre modeller.

  • Batterilevetid: Når du skal købe en Bluetooth-højtaler, er højttalerens batterilevetid en vigtig faktor. Du kan finde Bluetooth højttalere med en batterilevetid på helt op til 20-30 timer. Derfor kan du trygt tage dem med dig, når du skal til fest, i parken eller blot flytter dem fra et rum til et andet.

  • Vægt: Vil du have højtaleren med på farten, er det desuden værd at være opmærksom på, hvor meget den vejer, og om den er vandtæt. Hvis du gerne vil blive klogere på, hvilken højttaler med Bluetooth du skal have, kan du læse guiden om den bedste Bluetooth højtaler.
     

Find din Bluetooth højttaler på Bilka.dk

Vil du have god lyd med dig, hvor end du går, og ønsker du at komme af med dine mange, grimme ledninger? Så skal du have fingrene i en Bluetooth højttaler af bedste kvalitet! Hælder du alligevel til en anden type højttaler, kan du selvfølgelig også finde det på Bilka.dk. Find din næste Bluetooth højtaler på Bilka.dk – vi har alt, du skal bruge!

Se vores relaterede produkter herunder

Højtalere og lyd