Transportable højtalere

En trådløs bærbar højtaler er nem at tage med på farten eller pakke ned i tasken, lige inden du smutter ud ad døren. Her på siden finder du vores store udvalg af transportable højtalere, som du kan tage med dig overalt - på stranden, til festen eller ud i haven. Gå på opdagelse i dag på Bilka.dk og find en smart transportabel højtaler der opfylder dine behov.

Populære brands

Tag din transportable højtaler med overalt

Nyd favoritnumrene fra din transportable højttaler og tag den med dig overalt. Både indendørs og udendørs, hjemme, på stranden, i parken, alene, i selskab med vennerne, eller hvor end du foretrækker, at musikken skal spilles. En transportabel højtaler er en trådløs højtaler, der fungerer gennem avanceret bluetooth teknologi. De er således nemme at koble til f.eks. din smartphone, når du gerne vil skrue op for musikken til festen eller blot hjemme på værelset.

Bærbare højtalere til ude og hjemme

Vi har både små og store transportable højtalere fra anerkendte mærker som bl.a. JBL, Sony, Nordklang og Phillips .

  • Små modeller: Med de mindre transportable højtalere kan du uden problemer have dem med i tasken og dermed have dem med overalt.

  • Store modeller: Vi har også lidt større bærbare party højtalere, som er oplagte at tage med til sammenkomster, festivaler, i sommerhuset osv. Med en bærbar højtaler har du altid mulighed for at sætte lidt ekstra volumen på yndlingsnumrene, såfremt lejligheden skulle opstå.

Det kan det være svært at beslutte, hvilken model der er bedst – især når der er mange valgmuligheder på Bilka.dk. Vi anbefaler, at du tager højde for, hvad højtaleren skal bruges til, og hvor den skal bruges. Du kan også læse mere i vores guides og blive klogere på, hvilken højtaler der passer bedst til dit behov.

Køb en transportabel højtaler på Bilka.dk

På Bilka.dk elsker vi god lyd, og derfor ønsker vi at tilbyde dig et bredt udvalg af transportable højtalere i forskellige former, farver og størrelser. Tag dig god tid til at gennemgå vores udvalg og find den højtaler, der skal hjem til dig at bo. Det er oplagt at købe flere forskellige bærbare højtalere, så du kan nyde godt af en større model hjemme i stuen og tage en lidt mindre højtaler med på farten.

Hos os er mulighederne mange. Hvis du for eksempel er interesseret i andre typer af højtalere som soundbarer, subwoofere eller HiFi-højtalere, finder du det også inde på Bilka.dk. Vi glæder os til at modtage din bestilling og sende din ønskede vare afsted til dig.

Se vores relaterede produkter herunder

Højtalere og lyd