Subwoofer

Med eller uden indbygget forstærker – en subwoofer er uundværlig, hvis du ønsker en komplet gengivelse af musik, film eller gaming. Tilslut din subwoofer med et kabel, eller styr det hele trådløst via Bluetooth. Se udvalget her på Bilka.dk og find en smart aktiv subwoofer i dag.

Føl musikken med en subwoofer

Når du køber en subwoofer, vil det selvfølgelig give dig mere tryk på bassen, når du hører musik – både i bilen, på anlægget derhjemme eller i din DJ opsætning. Der er dog også rigtig mange andre fordele ved, at give dit lydsystem en opgradering:

  • De dybeste toner bliver gengivet mere tydeligt
  • Du kan føle lyden, når den kommer ud af højtalerne
  • Subwooferen tilsluttes let din eksisterende opsætning

Det handler med andre ord om, at give de dybe toner mere dybde og kraft, så du kommer til at opleve både film og musik på en mere intens måde - og dermed får det optimale udbytte ud af dine højtalere. De fleste af os kender det fra biografen, hvor lyden kommer boomende ud af højtalerne. På Bilka.dk finder du blandt andet populære brands fra JBL, Samsung og Sonos, som giver en god lydoplevelse.

Hvilken subwoofer skal du vælge?

Uanset hvilken subwoofer, du vælger, har den altid det formål at fremhæve de dybe lyde i musik eller film – det vil konkret sige lyde under 150 hertz. Du behøver ikke at ønske mere baslyd for at bruge en subwoofer, det er ofte et spørgsmål om at forbedre dine højtaleres kunnen, så du får alle lyde med – også de dybe.

Overordnet set er der to typer subwoofere, som har hver deres fordele:

  • Passive subwoofere
  • Aktive subwoofere

Når der tales om en aktiv subwoofer betyder det, at den har forstærker indbygget, hvor en passiv subwoofer er bygget uden forstærker. På Bilka.dk finder du flest aktive subwoofere. Når du skal vælge mellem dem, handler det i høj grad om, hvor mange watt den bør have:

  • 100 watt eller under: Disse små og kompakte modeller er ofte lavet, så du kan bruge dem til din computer eller smartphone, når du skal spille musik derhjemme. De giver en rigtig god lyd til mindre anlæg, der ikke skal spille superhøjt.
  • Op til 800 watt: Her kommer vi op i den højere ende af skalaen, hvor der virkelig kommer noget pondus i lyden. Denne størrelse kan du sagtens bruge derhjemme, men den er også oplagt til dig, der har en dj-opsætning eller spiller mindre koncerter.
  • Op til 1200 watt: Med en aktiv subwoofer i denne størrelse kan du spille med de tunge drenge. Den er oplagt til større koncerter og liveoptræden samt store dj-opsætninger.

Køb subwoofer på Bilka.dk

Find din nye subwoofer i vores udvalg på Bilka.dk og skab den perfekte lydoplevelse i din egen stue! Er du vild med god lyd, kan du med fordel også tage et kig på vores store udvalg indenfor højtalere og lyd med alt fra soundbars til radioer.