MacBook Pro

MacBook Pro er power pakket lækkert ind i aluminium og glas fra Apple. MacBook Pro har et stilfuldt design og med sin flotte Retina skærm er den en fantastisk laptop fra Apple. Den er lynhurtig i start og brug med flash lagring. På Bilka.dk tilbyder vi dig et bredt udvalg af MacBook Pro.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til MacBook Pro

 

Få power med en MacBook Pro

MacBook Pro er en kraftfuld computer til dig, der har brug for en effektiv computer til f.eks. arbejde, studie eller underholdning. Den er lavet i et stilfuldt og simpelt design, der gør MacBook Pro'en let at have med på farten.

En MacBook Pro kan fås i sølv eller grå, så du kan vælge den MacBook, der passer perfekt til dig. Den klassiske sølv farve giver computeren et simpelt og let design, mens den sorte farve giver den et dynamisk og smart udtryk.

Samtidig laves MacBook Pro i tre forskellige størrelser, så du kan vælge den størrelse, der passer bedst til dig og dine behov. Valg af størrelse afhænger mest af, hvor din computer skal bruges henne og hvad den skal bruges til.

  • Skal computeren være med på farten, er det en fordel at vælge en 13,3".
  • Skal computeren stå derhjemme, kan det være rart at vælge en større skærm som f.eks. 14,2" eller 16,2".

 

Historien om MacBook Pro

MacBook Pro så dagens lys for første gang i 2006. Den erstattede Powerbook G4, da den ikke længere var tidssvarende. Samtidig ønskede Apple at få deres notebooks ind under Mac-navnet. MacBook Pro'en blev præsenteret af Steve Jobs i en sort rullekrave og slidte gummisko.

I 2006 var MacBook Pro allerede en super lækker computer. Den var udformet i aluminium og var på det tidspunkt den tyndeste computer fra Apple. Skærmen var en 15,4” LCD skærm, der var monteret et iSight kamera og der var lys i tastaturet.

Det var også første gang Apple fremviste den patenterede MagSafe ledning, som via magnetisme holdt stikket fast. Derved undgik man at hive computeren på gulvet, hvis man gik ind i ledningen. I stedet faldt kablet blot ud af stikket.

 

MacBook Pro - lynende hurtig

Til trods for at MacBook Pro var noget slankere end sin forgænger, så var den stadig hurtigere end Powerbook G4. Computeren var udstyret med en Intel Core processor, som var mere effektiv end de gamle processorer, som havde siddet i Powerbook G4.

Med den nye processor var det muligt at lave en tynd bærbar og samtidig øge både hukommelse og arbejdskraft. MacBook Pro kom i to udgaver, nemlig en 1,67 GHz med 512 MB og en 1,83 GHz med 1 GB. Den var udstyret med 4 X superdrive, som var placeret i fronten af computeren.

 

MacBook Pro - stærk konstruktion

I 2008 præsenterede Steve Jobs i samarbejde med Jonathan Ive den nye MacBook Pro med en unibody aluminiumskonstruktion. Laptoppen var nu lavet ud af ét stykke aluminium, hvilket gav en stærkere konstruktion, samtidig med at Apple sparede nogle af delene til MacBook Pro.

Denne MacBook Pro-model minder meget om de MacBook Pro, der forhandles i dag. Det klassiske Apple design fra 2008-modellen går igen i de nyere modeller. Dog er der skruet op for smarte funktioner, slankere design og simplicitet.

 

MacBook Pro eller MacBook Air?

Står du overfor at skulle udskifte din laptop, og er du tiltrukket af lækkert design og hurtige processorer, så er det svært at komme uden om Mac. Det store spørgsmål er så lige, om det skal være Macbook Pro eller den ultra tynde MacBook Air.

Inden du tager valget, er det afgørende at se på, hvad du skal bruge din laptop til. Sidder du med tunge grafiske opgaver, er MacBook Pro at foretrække. Har du derimod ikke brug for ekstraordinær kraft og kapacitet, så er MacBook Air et godt alternativ.