Stilren lyd fra Nordklang

Her på siden kan du få et overblik over vores sortiment af lydprodukter fra Nordklang. Vi tilbyder alt lige fra højtalere og anlæg til telefontilbehør og TV-tilbehør. Alle produkterne er designet med brugervenlighed for øje, så alle vil være i stand til at bruge Nordklangs produkter. Køb den nyeste teknologi i et stilrent nordisk design med lydprodukter fra Nordklang til en lav pris.

Nordklang DAB+ radio til alle rum

Intet hjem uden en radio. De lækre retro-inspirerede modeller fra Nordklang i DAB eller som FM er på én gang klassiske og moderne. Lyden er naturligvis i top, og funktionerne matcher behovet i et moderne hjem.

  • Skabt i retro-inspireret, skandinavisk design
  • Vælg blandt de skønne nordiske nuancer
  • Du får kvalitet i både lyd, funktion og design

Det klassiske, enkle skandinaviske design har fået et retro-twist hos Nordklang. De afdæmpede og neutrale nordiske nuancer passer ind i ethvert hjem, og når du vælger et produkt fra det danske mærke, får du den bedste kvalitet inden for både lyd, funktion og design.

Værd at vide om Nordklang

Det danske mærke udmærker sig på flere punkter, uanset om du er på udkig efter en radio, en Bluetooth højtaler eller en soundbar.

  • Enkelt design – En Norklang højtaler i Bluetooth-model kombinerer retro og klassisk skandinavisk design. Farverne er neutrale grå, sort eller brun, og detaljerne i designet er kendetegnet ved tekstilbetrukket fronter, afrundede hjørner og læderbånd til ophæng. Altid i lodrette eller vandrette design, der passer ind i enhver indretning.
  • Moderne funktionalitet – trods det retro-inspirerede look er alle funktioner i en Nordklang radio eller højtaler altid baseret på den sidste nye teknologi. Trådløs forbindelse via Bluetooth, mulighed for direkte streaming eller kombinerede funktioner og tilkoblingsmuligheder. En Norklang højtaler kan f.eks. oplades direkte i din computer eller køre på et genopladeligt batteri.
  • Lyd i topkvalitet er kendetegnende for Norklang. De små apparater har en kraftig og ren lyd, der gengiver digitale DAB-kanaler krystalklart og ubesværet. Med en soundbar opnår du den optimale lydoplevelse fra dit musikanlæg eller tv. Høj watt, elegant design og mange tilslutningsmuligheder.

Der er stærke tilbud – og mange af dem – når du går på jagt efter en ny Nordklang radio online her på Bilka.dk.