Nordklang DAB+/FM

Her på siden kan du få et overblik over vores sortiment af lydprodukter fra Nordklang. Vi tilbyder alt lige fra højtalere og anlæg til telefontilbehør og TV-tilbehør. Alle produkterne er designet med brugervenlighed for øje, så alle vil være i stand til at bruge Nordklangs produkter. Køb den nyeste teknologi i et stilrent nordisk design med lydprodukter fra Nordklang til en skarp pris.

Vores danske leverandører sikrer kvaliteten

Vi benytter danske leverandører til hele vores Nordklang sortiment. Det er for at sikre at vores kunder får den bedste vejledning, support og garantihåndtering.

Derfor kan du altid købe dit Nordklang produkt med sikkerhed. Produkterne er gennemtestet, afprøvet og overholder standarder og godkendelser, som følger alle aspekter af lovgivningen i Danmark og EU.

Klassiske varer med den nyeste teknologi

Med et Nordklang produkt vil du altid få en radio m.m. der opfylder dine behov og mere til. Nordklang tilbyder bl.a. radioer med indbygget subwoofer eller indbygget trådløs opladning, så du får så meget samlet i én enhed, som muligt. Hver gang Nordklang designer nye kollektioner er der stor fokus på udvikling og forbedring af lyd og ny teknologi. Dette betyder at, uanset hvilken model du vælger, vil du opleve en god brugervenlighed. Klassiske afspilningsmuligheder, som fx CD er stadig en prioritet, så du ikke behøver gå på kompromis når du skal vælge.

Design i nordisk stil

Nordklangs produkter er designet i nordisk stil med rene linjer og neutrale farver, så de passer ind i ethvert hjem.

Det klassiske design og den høje kvalitet betyder, du har et produkt, som kan benyttes i mange år fremover.

Nordklang har altid et bredt sortiment

 • Bluetooth højttalere
 • Radioer
 • Musikanlæg
 • Soundbarer

Nordklang DAB+ radio til alle rum

Intet hjem uden en radio. De lækre retro-inspirerede modeller fra Nordklang i DAB eller som FM er på én gang klassiske og moderne. Lyden er naturligvis i top, og funktionerne matcher behovet i et moderne hjem.

 • Skabt i retro-inspireret, skandinavisk design
 • Vælg blandt de skønne nordiske nuancer
 • Du får kvalitet i både lyd, funktion og design

 

Det klassiske, enkle skandinaviske design har fået et retro-twist hos Nordklang. De afdæmpede og neutrale nordiske nuancer passer ind i ethvert hjem, og når du vælger et produkt fra det danske mærke, får du den bedste kvalitet inden for både lyd, funktion og design.

 

Værd at vide om Nordklang

Det danske mærke udmærker sig på flere punkter, uanset om du er på udkig efter en radio, en Bluetooth højtaler eller en soundbar.

 • Enkelt design – En Norklang højtaler i Bluetooth-model kombinerer retro og klassisk skandinavisk design. Farverne er neutrale grå, sort eller brun, og detaljerne i designet er kendetegnet ved tekstilbetrukket fronter, afrundede hjørner og læderbånd til ophæng. Altid i lodrette eller vandrette design, der passer ind i enhver indretning.
 • Moderne funktionalitet – trods det retro-inspirerede look er alle funktioner i en Nordklang radio eller højtaler altid baseret på den sidste nye teknologi. Trådløs forbindelse via Bluetooth, mulighed for direkte streaming eller kombinerede funktioner og tilkoblingsmuligheder. En Norklang højtaler kan f.eks. oplades direkte i din computer eller køre på et genopladeligt batteri.
 • Lyd i topkvalitet er kendetegnende for Norklang. De små apparater har en kraftig og ren lyd, der gengiver digitale DAB-kanaler krystalklart og ubesværet. Med en soundbar opnår du den optimale lydoplevelse fra dit musikanlæg eller tv. Høj watt, elegant design og mange tilslutningsmuligheder.
   

Nordisk design med høj lydkvalitet til skarpe priser

Nordklang tilbyder et bredt produktudvalg inden for DAB+ og FM-radioer, Bluetooth højttalere, HiFi-anlæg og soundbarer. Nordklang har inspiration fra den nordiske designkultur og rammer det skandinaviske look med de neutrale farver og naturlige materialer.  

Produktprogrammet er designet i Danmark, hvor særligt den transportable serie af Bluetooth højttalere er af ekstra god kvalitet for at modstå det danske klima. Så kan man altid have sit Nordklang produkt med på farten. Nordklang bygger på den nyeste teknologi inden for de respektive funktioner, så man er sikker på at have et produkt der lever op til de standarder der at finde i dag indenfor lyd. Nordklang forhandles kun af Føtex og Bilka.