Soundbar

En soundbar skaber den ultimative lydoplevelse, når du ser film eller hører musik – og så får du et slankt og elegant design, der passer ind overalt. Se udvalget herunder og optimér lyden derhjemme med en soundbar på væggen eller under TV’et.

Populære brands

Hvordan vælger jeg den bedste soundbar?

En soundbar giver dig utroligt mange muligheder. Du kan både få glæde af deres fantastiske kvalitet, når du hører musik, men du kan også optimere din TV-oplevelse med vores modeller. Læs guiden og find den soundbar, du har brug for.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til soundbarer

Soundbar - den perfekte TV højttaler

Gå ikke på kompromis med lyden, når film eller musik skal nydes hjemme i stuen – vælg en soundbar som jeres nye TV-højttaler. En soundbar er en elegant højtalerløsning, der diskret kan placeres under eller over din skærm eller anlæg, og så giver den en professionel biograflyd, der omslutter dig og hele rummet.

Derfor skal du vælge en soundbar som højtaler til TV'et:

  • Nem at placere omkring dit tv eller anlæg.

  • Lavet i et slankt og elegant design.

  • Giver den ultimative lydoplevelse.

En soundbar er med sit lange, slanke design nem at placere over eller under TV’et, computeren eller musikanlægget. Du får den ultimative lydoplevelse, når musik, film eller computerspil gengives i den reneste digitallyd. På Bilka.dk kan du f.eks. finde soundbarer fra populære brands som Sonos, Samsung, JBL og Phillips.
 

Overvejelser når du skal vælge en soundbar

Inden du køber din soundbar, er der nogle vigtige overvejelser du bør tænke over, så du kan få den bedste TV højtaler, der matcher dine ønsker:

  • Ophængt eller liggende: De fleste soundbars er til ophæng og giver dig den fordel, at de kan placeres lige over den lydkilde, som de kommunikerer med – f.eks. TV’et eller musikanlægget. Du kan også få modeller, der ligger ned, hvor du f.eks. kan placere den under tv’et. Den perfekte løsning til dig, der gerne vil undgå at bore i væggen.

  • Med Bluetooth: Soundbars kan fungere trådløs via Bluetooth eller gennem lydkabler, som HDMI eller phono. Hvis din musik- eller filmafspiller ikke har indbygget Bluetooth, kan du vælge at tilslutte en Bluetooth-adapter til dit lydanlæg.

  • Kompatible enheder: En soundbar er kompatibel med næsten enhver type enhed. Nogle soundbars egner sig bedst til TV'et og biografoplevelsen, mens andre er bedre egnede til anlægget. Brug din computer, TV, tablet eller smartphone, når du skal afspille den optimale lyd gennem din soundbar.

  • Med eller uden subwoofer: Der er mange der tilkøber en subwoofer til deres soundbar, så de opnår en endnu bedre lydoplevelse ved TV'et. På Bilka.dk kan du også købe dem samlet fra starten af, da du i vores udvalg finder soundbar med subwoofer inkluderet.

Sådan får du den bedste TV lyd

Dit TV er meget mere end et godt billede! Du får meget mere ud af din oplevelse med de rigtige højtalere. Overvejer du at købe en soundbar eller andre højtalere til dit TV, så kan du læse mere om de forskellige muligheder i denne guide.

Køb din soundbar til TV'et på Bilka.dk

Udvid TV- eller lydoplevelsen derhjemme med den ultimative soundbar. Bilka.dk er dit Hypermarked - vi har alt det, du skal bruge. Se udvalget her på Bilka.dk og find en soundbar der opfylder dine behov online i dag. Hvis du er mere interesseret i små og/eller transportable højttalere, kan du se udvalget af trådløse højtalere på Bilka.dk.
 

Se vores relaterede produkter herunder

Højtalere og lyd