Uroer

En uro – for eksempel over sengen eller puslebordet – virker både beroligende og stimulerende for din baby. Find en eller flere i vores udvalg af uroer til baby her på Bilka.dk.

Baby-uroer til de allermindste

Over babysengen, er blot et af de steder hvor du med stor fordel kan placere en uro. Der er den faktisk helt uundværlig – og det samme gælder den, du hænger over dit barns puslebord. Der er nemlig mange gode grunde til at købe en eller flere uroer til din baby. En af de mere åbenlyse, men ikke desto mindre vigtige, er, at uroerne stimulerer og underholder babyen, der fascineres af uroens farver, former og eventuelle lyde. Det betyder blandt andet, at bleskift kan foretages noget nemmere, da barnets fokus er på uroen.

  • Stimulerer og underholder din baby

  • Mulighed for nemmere bleskift

  • Helt uundværlig, hvis du har en baby

Du kan finde uroer til babyværelset eller puslerummet her på Bilka.dk. Vi har flere forskellige varianter at vælge imellem, så der er rig mulighed for at finde netop den, der bedst passer til dit barn og dets behov, din smag og ikke mindst din pengepung.
 

Hvilken uro skal jeg vælge?

Som det også gælder alt andet babylegetøj, er der mange varianter af uroer at vælge imellem. Der er forskel på alle børn, så det er naturligvis forskelligt, hvilke uroer, der passer til hvilke børn og hvorfor. Forskellige uroer vil give forskellige reaktioner. En type af uroer, som du med fordel kan overveje, om det skal være, er dem, der kan afspille musik.

Foruden at have en form, forskellige farver og et design, der vil betage din baby, kan en uro med en indbygget musikfunktion bidrage til en endnu større underholdningsværdi for babyen. På samme vis kan musikken, alt afhængig af typen, også berolige barnet mere. Babyuroer hænger typisk fremme i dit hjem, så du skal naturligvis også have med i overvejelserne, at uroen skal være én, du kan lide at se på. Vælg derfor gerne også uroen efter, hvad du synes passer til resten af dit hjem.
 

Bestil en uro til din baby på Bilka.dk

Med eller uden musik – valget er dit. Når du har truffet dét, kan du bestille en eller flere uroer hjem til din baby på Bilka.dk i dag. Det er vi næsten helt sikre på, er noget, der vil begejstre husets allermindste. Inden du afslutter bestillingen, kan du med stor fordel kigge i vores øvrige udvalg af alt til i legetøj til baby.