Sansebøger

Sæt fokus på dit barns finmotorik og indlæring med sansebøger. Helt små børn vil gerne røre ved alting, og en sansebog kan derfor være en god måde at stimulere dit barn eller din baby. På Bilka.dk finder du bøger, der giver børn rig mulighed for at føle og røre forskellige tekstiler.  

Derfor er en sansebog et hit

En sansebog kaldes også for en føl-og-rør-bog og henvender sig til babyer og de mindste børn. Sansebøger er ofte udstyret med flotte billeder og mange forskellige teksturer. Du kan dog også få sansebøger med lyde, hvor barnet skal trykke for at høre en bestemt lyd. En sansebog minder meget om en pegebog - der er blot tilføjet føleelementer eller lyd.

Teksturerne er tilpasset bøgernes illustrationer, så du kan lade barnet mærke dyrenes pels, hud eller skind, mens du fortæller. Mærk for eksempel elefantens ru hud, kaninens buskede hale eller en glat, lille frø. Når I bladrer, kan I blandt andet støde på blødt stof, et spejl og flapper, der gemmer på overraskelser.

Med en sansebog lærer de mindste lige så stille omgivelserne at kende og får en forståelse af, hvordan objekter eller verdens dyr føles og mærkes. Det er et frirum for dit barn eller din baby til at lære på en sjov måde samtidig med, at det styrker finmotorikken. På Bilka.dk finder du også babylegetøj, der kan bidrage til barnets udvikling.  

 

Find sansebøger på Bilka.dk

Når du vælger en sansebog, vælger du samtidig en lærerig bog til dit barn eller din baby. Lad dit barn se smukke illustrationer i klare farver, mærke forskellige teksturer, høre spændende lyde eller løfte på flapperne. På denne måde stimulerer du barnets sanser og indlæring. Ved at introducere dit barn for sansebøger, styrker du både dit barns sproglige og mentale udvikling.

Blandt vores sortiment af børnebøger på Bilka.dk finder du sansebøger med forskellige temaer. Alle siderne indbyder til udforskning via en eller flere af barnets sanser. En sansebog vil helt sikkert skabe masser af begejstring hos de mindste og resultere i flere timers underholdning. Sansebøger er også gode som barselsgaver eller fødselsdagsgaver til de helt små.