Stableklodser

Stableklodser er et hit hos de fleste børn. Børn elsker at stable ting og sager, stort og småt, oven på hinanden. Det er både sjovt, underholdende og udviklende for dets opfattelse af former og størrelser og for en tidlig forståelse af tyngdekraft. Tjek vores aktuelle udvalg af stableklodser herunder.

Underholdende og udviklende stableklodser

Stableklodser, stableringe, stablekopper eller et af de mange andre stablesæt, som du finder her i shoppen, er klassisk legetøj, der aldrig går af mode. Det er enkelt og nemt at forholde sig til, men samtidig opfylder det barnets naturlige glæde ved at sortere, tælle og bygge. Det er legetøj, der indbyder til mange timers leg, og hvor barnet kan bruge sin fantasi og udfolde sig kreativt. Samtidigt er det udviklende og understøtter bl.a. øje-hånd koordination, koncentrationsevne og finmotorik.

  • Fås i mange udformninger, design, farver og størrelser

  • Sjove og underholdende – lærende og udviklende

  • Perfekte til både sololeg og fællesleg med andre

Med stableklodser får dit barn legetøj, der virkeligt sætter fantasien i sving, og hvor det får mulighed for at bruge såvel kreativitet som finmotorik i sin leg. Sæt dig evt. sammen med dit barn, og leg og italesæt størrelser, farver, antal osv.

På den måde leges sproget ind – naturligt, sjovt og nemt. Det er legetøj, der lægger op til mange timers sololeg eller fællesleg på legetæppet i børneværelset, ved sofabordet i stuen eller spisebordet i køkkenet.
 

Vælg de rigtige stableklodser

Der er mange varianter at vælge mellem, og det kan derfor være svært at bestemme sig for, hvilke stabelklodser, -ringe eller -kopper, der vil vække størst glæde.

Fej alle tvivl af bordet. Det er legetøj, som ganske enkelt ikke kan undgå at begejstre, hvis det har en størrelse, som barnet kan håndtere. Børn mister lynhurtigt interesse for legetøj, de ikke kan overskue, og det skal naturligvis undgås. Vælg derfor de stabelklodser som du mener, passer bedst til dit barn. Under de enkelte modeller finder du specifikationer om blandt andet målgruppe. Det er dog alderstrin, der udelukkende skal opfattes som vejledende.

Når du har fundet frem til dit barns nye stabelklodser, bestiller du dem nemt og hurtigt på Bilka.dk.