Puttekasser

Fantastisk aktivitetslegetøj der er både sjovt, underholdende og udviklende for de yngste i familien. Vælg mellem mange forskellige design, udformninger og aktiviteter. Lær dit barn om former og farver, og stimulér fantasi, øje-hånd koordination og motorik med en spændende puttekasse. Tjek vores udvalg af fine puttekasser lige herunder.

Puttekasse – klassisk legetøj til aktivitetsleg

Med en af de flotte puttekasser er der lagt op til timevis af underholdning, udforskning og læring for selv det helt lille barn. Det er aktivitetslegetøj, hvor leg og læring går hånd i hånd, og som er velegnet til børn fra 0 og opefter. Vi har modeller i træ og plast, med få eller mange funktioner - både grundlæggende og mere avancerede modeller, og det er derfor muligt at finde en kasse, som passer præcist til dit barn i forhold til udviklingstrin og interesse.

  • Fås i mange udformninger, design, størrelser og farver
  • Perfekt til bl.a. sansestimulering og udvikling af finmotorik
  • Underholdende, stimulerende og udfordrende aktivitetslegetøj

 

Puttekasser hører til i den kategori af legetøj, som de fleste børn aldrig bliver trætte af. Det er klassisk legetøj, der indbyder til mange timers leg og læring – og til såvel sololeg på gulvet i stuen, som sammen med far og mor eller ældre søskende på børneværelset. I vores udvalg af puttekasser, finder du modeller fra førende legetøjsproducenter som f.eks. Bright Starts, og Little Tikes.

 

Sådan vælger du den rigtige puttekasse

Vi har modeller til både babyer, tumlinger og større børn. Der er puttekasser til alle.

  • Alder: Børn udvikler sig forskelligt – nemlig i deres helt eget tempo. Puttekasser kan bruges fra 0 og opefter. Under specifikationer for de enkelte modeller finder du en aldersguide. Den skal dog udelukkende opfattes vejledende. Du kender dit barn bedst, så vælg ud fa det.
  • Design: Nogle foretrækker et enkelt og knapt så farvestrålende stykke legetøj, mens andre ikke kan få det farverigt nok.
  • Funktioner: En enkelt model hvor formålet udelukkende er at placere brikker i diverse udformninger, størrelser og farver i de rette huller? Eller måske en model med lyde og interaktive funktioner?

Bilka – mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien!