Rangler

Er du på udkig efter en sød rangle til dit barn, er det vigtigt at du sikrer dig, at den har størrelse og udformning, som barnet kan gribe om og håndtere. Vi har et bredt sortiment af babylegetøj, heriblandt rangler, så du kan finde en der passer til dit barn.

Rangle – underholdende og udviklende

Selv om det lille barn ikke er motorisk klart til at lege, er det utroligt observerende og følger med i alt, hvad der foregår omkring det. Ranglen er ofte det første stykke legetøj, som den lille stifter bekendtskab med, og det skal naturligvis helst blive en succesoplevelse. Det forudsætter en rangle, der er alderssvarende, og som giver barnet de udfordringer, som skal til, for at udvikle sig sansemotorisk. Vi har et bredt udvalg af fantastiske rangler til både de helt små og de lidt større børn.

  • Fås i mange forskellige udformninger, materialer og farver
  • Er nem at gribe om, håndtere og have fokus på
  • Er underholdende og udviklende for barnets sansemotoriske udvikling
     

Hvilken rangle skal jeg vælge?

Det kan være svært at afgøre, hvilken baby-rangle der er den rette. Der er så meget lækkert og spændende at vælge mellem, men svaret er faktisk ganske enkelt. Du skal simpelthen vælge den rangle, som du synes bedst om. Det kan dit barn jo ikke selv gøre, og det er derfor afhængigt af, at du træffer et godt valg - og det gør du naturligvis.

Her er nogle punkter, som det kan være godt at have i tankerne, når du skal bestemme dig for en model:

  • Alder: Det kan være fristende at give los og vælge en rangle med fuld knald på såvel farver som former. Stimulering og udvikling skal dog ske på barnets præmisser, og her er der forskel på, hvad der er velegnet for et barn på 1 ½ måneder og 4 måneder.
  • Underholdning/udvikling: Ranglen er typisk babys første legetøj, men en egentlig leg foregår der ikke. Ranglen undersøges og udforskes, og når den lille har den i sine hænder, er der fuld fokus på kun den. Den skal derfor vælges med omhu, så den er både underholdende og stimulerer og understøtter sansemotorikken bedst muligt.
  • Sikkerhed: Alt vores legetøj til babyer og tumlinger er CE-godkendt. Du kan derfor med ro i sindet lade dit barn gribe om og bide i sin rangle, som det har lyst.
     

Køb en ny rangle til din baby på Bilka.dk

Kig dig godt omkring i vores fantastiske udvalg af rangler, og vælg så den, som du vil glæde dit barn med. Du bestiller den nemt og hurtigt online på Bilka.dk. Vi sørger så for, at den bliver leveret hjem til dig og din baby.