Godnathistorier for børn

Husker du selv, dengang du fik læst godnathistorier højt? Hvis du som barn nogensinde har fået fortalt historier af din mor eller far inden sengetid, ved du hvilken glæde og tryghed, det kan skabe. En godnathistorie forbereder dit barn på at skulle sove, mens den styrker båndet mellem jer.

Hvad er en god godnathistorie?

Godnathistorier er en fast tradition i de fleste hjem med både mindre og større børn. De er beregnet til at få dit barn til at falde til ro og er en god måde at afslutte dagen på. Måske er du selv vokset op med denne tradition og ønsker at give den gave, som en godnathistorie er, videre til dine egne børn.

En god godnathistorie afhænger af, hvad dit barn bedst kan lide. Er det for eksempel eventyr, fortællinger med kendte figurer eller noget helt tredje? Når det kommer til godnathistorier for børn, kan du både finde sjove, spændende og uhyggelige historier.

På Bilka.dk finder du både klassiske og nye historier, så du altid har en god historie ved hånden, når dit barn skal sove.  

 

Gør dit barn glad med godnathistorier

Det kan være, at dit barn selv rækker ud efter en bog om aftenen, eller at du først lige har introduceret din lille dreng eller pige for konceptet. Uanset hvad der er tilfældet, er godnathistorier en god mulighed for at skabe mere nærvær og gøre glæde og fantasi til en fast bestanddel af dit barns dag.

Når du og dit barn er fordybet i den samme historie, er det ikke kun et beroligende og lærerigt ritual - det er den del af dagen, hvor kvalitetstiden er på sit højeste. Her mærker dit barn forhåbentlig din uddelte opmærksomhed samt tryghed og hygge.  

 

Find børnebøger på Bilka.dk

Godnathistorier behøver ikke nødvendigvis at komme fra godnathistorie-bøger. Nogle børn foretrækker måske højtlæsning fra andre typer børnebøger eller synes, at det er spændende at høre dig fortælle historier fra din egen barndom.

På Bilka.dk finder du mange forskellige bøger, der kan benyttes til godnatlæsning eller andre formål. Udforsk for eksempel vores udvalg af børnebøger med lyd, Disney-bøger og pegebøger.