Boldbassiner

Vil du gerne give dit barn mulighed for at udvikle sig hurtigt og godt? Så bør du overveje at investere i et boldbassin til babyen, som kan stimulere barnets fantasi og indlæring. På Bilka.dk dækker vi dig godt ind, så du ka’ give din dejlige baby det bedste. 

Derfor bør du købe et boldbassin til din baby 

Der findes mange typer af produkter til børn og babyer, men noget af det smarteste, du kan investere i, er et boldbad til baby. Et baby-boldbad er et bassin fyldt med bolde, som barnet kan lege med og lære af – allerede fra 1-års alderen. 

Boldbassinet til baby er gerne skabt med knald på farverne, som vil vække barnets nysgerrighed og sanser. Det samme gælder boldene, som både vil være spændende at se og føle på for den lille. Barnet vil få aktiveret kroppen, og han eller hun vil opleve en masse nye indtryk, som er en del af læringsprocessen. 

Du kan med fordel fortsætte den tidlige indlæring med for eksempel børnebøger eller babylegetøj. På Bilka.dk kan du tillige finde vores produkter rangeret efter alder, så du ved, at produktet er alderssvarende – for eksempel til babyer mellem 0-6 måneder, 7-11 måneder eller 1-2 år

 

Vælg selv typen af boldbassin 

Der er som nævnt forskellige typer af boldbad til baby, og på Bilka.dk fører vi flere af dem. Det gælder blandt andet: 

  • Klassiske boldbassiner 
  • Interaktive boldbassiner 
  • Overdækkede boldbassiner 

 

De klassiske boldbade til baby kommer i en række flotte farver med spændende bolde, der er nemme at gå til. Supersmart til nybegynderen. Ønsker du mere udfordring, kan du i stedet gå efter de overdækkede, der giver babyen læring om rum og plads, eller måske et interaktivt. Her er der integrerede elementer, som tilføjer flere dimensioner af læring under leg, og de vil være ideelle til barnet, som har brug for mere stimulering og udfordringer. 

Køb med fordel dit boldbassin til baby på Bilka.dk, og gå på opdagelse i vores store børneunivers. Vi dækker hele familien ind og er mere end blot en butik – vi forhandler i stedet oplevelser til voksne såvel som til børn. Vi glæder os til at handle med dig.