Havestole i træ

Er du på udkig efter nye, moderne havestole i træ? Her på siden finder du et bredt udvalg af lounge-, gynge- og havestole i træ for enhver smag. Køb et par moderne havestole, der passer til dit havebord i træ eller en komfortabel havestol, hvori du kan slappe af i solen. 

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale, der passer bedst til din terrasse eller altan samt dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smuke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr, og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter, og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.

Sæt dig godt til rette i en havestol i træ 

Nyder du at bruge tid i haven? Især om sommeren når temperaturen bliver varmere, og dagene bliver lysere, kan mange danskere godt lide at være udendørs. Og selvom du sagtens kan gå en lille runde i haven eller lægge dig på græsset, så kan det sagtens være, at du faktisk foretrækker at sidde behageligt.  

Her er det helt oplagt at have en god havestol i træ til rådighed. Udover at være fremstillet i slidstærke og holdbare materialer, så er havestole i træ også flotte og dekorative. Desuden passer de til mange af de praktiske haveborde, du også kan finde på Bilka.dk. Og når du både har et havebord og et par havestole til rådighed, så kan du nemt invitere din familie eller dine venner til lidt hygge med lækker mad eller forfriskende drinks. 

For at gøre dine nye havestole i træ endnu mere behagelige at sidde på, så kan du endda vælge at undersøge vores udvalg af bløde hynder. Der er god grund til at shoppe løs hos os – vi tilbyder nemlig ubegrænset returret. 

Pift haven op med flotte havemøbler 

Der er ingen grund til at føle dig tvunget indenfor, hvis du meget hellere vil blive ude på terrassen eller i haven. Med havemøbler fra sortimentet på Bilka.dk kan du nemt sørge for, at du har alt til haven, så du kan nyde den friske luft i timevis. Blandt andet tilbyder vi: 

 

Derfor kan du hurtigt forvandle dine udendørsarealer til de perfekte steder at hænge ud – også efter at solen er gået ned, og temperaturen måske er faldet en smule. Vælger du at sørge for at holde din have velplejet og flot med vores havemaskiner og redskaber, kan du måske endda imponere dine gæster med din smukke og hyggelige have.