Havestole i træ

Er du på udkig efter nye, moderne havestole i træ? Her på siden finder du et bredt udvalg af lounge-, gynge- og havestole i træ for enhver smag. Køb et par moderne havestole, der passer til dit havebord i træ eller en komfortabel havestol, hvori du kan slappe af i solen. Havestole i træ – særligt i teak-træ – er slidstærke og tåler danske vejrforhold, uden at du behøver at bekymre dig om vedligeholdelse.

Guides til havemøbler

Hvilke havemøbler skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilke havemøbler du skal vælge? Vi hjælper dig til at finde frem til det materiale der passer bedst til din terrasse eller altan og dine behov.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler i træ

Havemøbler i træ kræver særlig vedligeholdelse, hvis du drømmer om at beholde de smuke, naturlige materialer. I denne guide kan du læse om rengøring og vedligeholdelse af træ, så du får gavn og glæde af dine havemøbler i længere tid.

Vælg det rigtige overtræk til dine havemøbler

Beskyt dine havemøbler mod vind og vejr og forlæng deres levetid ved brug af havemøbelovertræk. Her kan du læse mere om de forskellige overtræk, hvilken størrelse du skal gå efter og hvad forskellen er på basis og PREMIUM.