Hængekøjer

En hængekøje skaber hygge og stemning i haven. Her på siden finder forskellige modeller, som f.eks. en hængekøje med stativ eller en hængekøje, der kan fastgøres til eksempelvis et træ i haven. Find en hængekøje til haven i dag på Bilka.dk.

Ren afslapning i en hængekøje

Det er svært at komme i tanke om noget mere afslappende end at ligge i en hængekøje. Bare gynge fra side til side og have følelsen af at være vægtløs – dét er ren afslapning. Brug eksempelvis en hængekøje til en lille lur ude i det fri, eller hyg med en kop kaffe og en god bog, imens du svinger roligt fra side til side.

  • Få en stille stund alene i haven
  • Tag en lur i det gode vejr
  • Hav hyggelige samtaler med venner eller familie


Ta' en god bog med i hængekøjen eller grib din tablet, hvor du kan se tv, surfe på nettet eller måske fordybe dig i en e-bog. Vælg det, der giver dig mest mulig afslapning, men "pas på", for det er let at falde i søvn, når du ligger i din hængekøje.

 

Hængekøje til både voksne og børn

En hængekøje er velegnet til både børn og voksne. Det er hyggeligt for alle at ligge i en hængekøje og nyde lyden af bladenes ridslen, når blæsten tager stille fat i træerne. Det er dansk sommer, når det er bedst.

Husk blot, at hængekøjen ikke skal bruges til leg. Det er nemlig ikke altid nemt at blive siddende eller liggende på en vuggende hængekøje. Placér derfor altid hængekøjen, så den ikke kan gynge ind i noget.

Mange forbinder en hængekøje med en have, men den er også velegnet, hvis du har en altan. Sæt to kroge op, og så er du klar til at gynge fra side til side på din altan. Her kan du også sagtens bruge en hængekøje med stativ, hvis du har plads til det.

 

Vælg en hængekøje med stativ

Har du behov for at flytte din hængekøje rundt? Eller skal den stå på terrassen, hvor du ikke lige kan binde den til nogle stolper? Så skal du vælge en hængekøje med stativ! Her får du maksimal fleksibilitet og komfort, så du selv kan bestemme, hvor du vil slappe af i din hængekøje.

Derudover behøver du ikke bekymre dig om, at træerne eller stolperne ikke kan holde til hængekøjen. Du behøver heller ikke støbe stolper, så du endelig kan få din hængekøje op at hænge. Du samler blot din hængekøje og stativet, og så er den klar.

 

Find en hængekøje til udendørs brug på Bilka.dk

Har du altid drømt om at have en hængekøje udendørs? Så få din drøm opfyldt med en hængekøje fra Bilka.dk. Vælg selv, om du vil have en hængekøje med stativ eller en hængekøje til ophæng i træer eller stolper. Gør hængekøjen klar, læn dig tilbage og nyd en stille stund i den vuggende seng.