Hængekøjer

En hængekøje skaber hygge og stemning i haven. Her på siden kan du finde forskellige modeller, som bl.a. kan fastgøres til eksempelvis et træ i haven.

Ren afslapning i en hængekøje

Det er svært at komme i tanke om noget, som er mere afslappende end at ligge i hængekøje. Bare gynge fra side til side og have følelsen af at være vægtløs – dét er ren afslapning. Brug eksempelvis en hængekøje til en lille lur ude i det fri, eller hyg med en kop kaffe og en god bog imens du svinger roligt fra side til side.

Ta' en god bog med i hængekøjen eller grib din tablet, hvor du kan se tv, surfe på nettet eller måske fordybe dig i en e-bog. Vælg det, der giver dig mest mulig afslapning, men "pas på ", fordi det er let at falde i søvn, når du ligger i din hængekøje.

 

Både for voksne og børn

En hængekøje er velegnet til både børn og voksne. Mange forbinder en hængekøje med en have, men den er også velegnet, hvis du har en altan. Sæt to kroge op, og så er du klar til at gynge fra side til side på din altan.

 

En hængekøje - giv en anderledes gave

Mangler du en anderledes gave, hvorfor så ikke give en hængekøje? Mange drømmer om at få en hængekøje, hvor de kan ligge og nyde livet.