Køkkenurter
Køkkenurter

GrowCamp

GrowCamp tilbyder produkter til dig, der ønsker at dyrke din egen køkkenhave nemt og hurtigt. På Bilka.dk finder du et bredt sortiment af selvvandingsbede, højbede med eller uden overdækning, samt diverse tilbehør til den perfekte køkkenhave. Her finder du alt, hvad du skal bruge til at skabe din helt egen køkkenhave.

Se alle produkter

Se mere om GrowCamp overdækkede højbede her

De smarte overdækkede højbede fra GrowCamp er skabt til danske forhold og gør det både let og sjovt at dyrke dine egne grøntsager hjemme i haven, på terrassen, altanen eller hvor du ellers drømmer om at indrette din egen frodige køkkenhave. 

Med GrowCamps innovative design får du optimale dyrkningsforhold for grøntsagerne, hvor skadedyr som snegle og larver ikke kan komme til, og hvor du kan dække de sarte spirer inde bag et smart plastikforhæng tidligt på sæsonen, så planterne får optimale vækstvilkår, selvom vejret er køligt.

Samtidig er GrowCamps produkter udviklet specielt til det danske klima, hvor vejret kan byde på alt fra storm til sne og hedebølge. De smarte overdækkede højbede holder til det hele.