Redskabsskure og tilbehør

Her på siden finder du vores store udvalg af redskabsrum og tilbehør, så du kan få styr på dine haveredskaber. Vi har flere redskabsrum i mange modeller. Vi har også større redskabsskure, så du også kan opbevare din grill, cykel eller havetraktor.

Find et rummeligt redskabsskur på Bilka.dk

Det er vigtigt at have redskaber og udstyret i orden, og det gælder bestemt også i haven. Hvis du har mange af slagsen, ved du, at de også fylder meget, og især hvis du ikke har et redskabsskur. Med et redskabsskur har du et sted til at opbevare dine haveredskaber, så de ikke tager unødig plads i dit bryggers eller haven.

  • Opbevaring af haveredskaber og -udstyr
  • Stort udvalg af både redskabsskure og tilbehør
  • Vælg imellem flere størrelser

Du finder et redskabsskur på siden her, hvor der er flere størrelser at vælge imellem. Du kn også finde tilbehør som redskabsholdere, der hjælper dig med at holde orden på dine sager.

Vælg det rigtige redskabsskur

Hvilket redskabsskur du skal vælge afhænger af, hvor mange redskaber du har og hvor store de er. Hvis du har få redskaber, der skal opbevares, behøver du naturligvis ikke vælge et stort redskabsskur. Vælger du alligevel en af de store modeller, har du mulighed for at opbevare andre og større ting end blot de redskaber, du bruger i haven. Det gælder bl.a. din grill, cykler og måske endda din havetraktor.

Med et ekstra stort redskabsskur vil du tilmed have et sted, du kan have dine havemøbler, når de skal indenfor henover vinteren. Hvis det er sidstnævnte, du mangler opbevaring til, kan du overveje at vælge en teltgarage i stedet. Teltgarager har samme egenskaber som en almindelige garage, hvorfor du også kan bruge den til din bil eller traktor.

Husk tilbehøret

Hvis du har mange redskaber, kan det være nødvendigt med en form for organisering eller et system, så du kan holde styr på det hele. Du kan hertil vælge at sætte en redskabsholder op i skuret, så du på den måde har et overblik over dine redskaber. Tilsvarende findes der en række forskellige hyldesystemer, der ovenikøbet gør dit redskabsskur/-hus mere stabilt.

Du kan også vælge at købe en stålsokkel, hvormed det bliver muligt at lægge gulv i redskabsskuret. Dette er en fordel, hvis dit redskabsskur står på græs og derfor ikke har et stabilt grundlag. Et stabilt grundlag er at foretrække, når du skal bruge skuret til større ting. Det kan eksempelvis være grill og cykler, hvor du kan have brug for at kunne køre eller rulle tingene ind og ud.

Køb et redskabsskur på Bilka.dk

Få orden i haven og styr på redskaberne med et redskabsskur her fra siden. Hvis du i samme ombæring også vil have opgraderet og udvidet dit sortiment af haveredskaber, finder du naturligvis også det i vores store udvalg i alt til haven her på Bilka.dk. Vi har Danmarks største vareudvalg, så vi er sikre på, at du finder alt, du skal bruge.