Giv haven et personligt præg med udendørslamper

Leder du efter belysning udenfor boligen, så har vi alt til have, bed, terrasse, carporte og vægge. Se udvalget af lamper til brug udendørs her på siden og bliv inspireret.

Styrk sikkerheden med udendørslamper

Specielt i vinterhalvåret er udendørslamper af praktiske hensyn særlig vigtige, når du og andre i hjemmet skal færdes udenfor. En god hovedregel er at placere udendørslamper, der hvor du og andre oftest færdes og har brug for optimale lysforhold. Det gælder eksempelvis i indkørslen, nær tørrestativet, ved indgangspartier, ved skuret og i haven. Overvej hvorvidt lampen skal tænde af sig selv, ved hjælp af sensor, eller om du skal tænde udendørslampen manuelt. Det kan være praktisk at lampen tænder selv på de mest brugte steder, som ved eksempelvis hoveddøren og carporten. Med udendørslamper får du langt bedre sigtbarhed i mørket, og du styrker derfor din sikkerhed i forhold til uheld som eksempelvis fald over genstande på jorden eller isslag. Udover at skabe sikkerhed, kan en udendørslampe også give ekstra hygge på en kold vinterdag og tilføre dit hus den stil, der passer dig allerbedst.

  • Gør det sikrere at færdes udenfor med bedre sigtbarhed
  • Vælg imellem mange forskellige modeller
  • Skab en hyggelig stemning udenfor

Vi bruger i dag rigtig meget tid udenfor i haven, på terrassen eller altanen - selv når mørket er faldet på. Udvalget af udendørslamper online på Bilka.dk gør det muligt for dig, at udsmykke og designe dine udendørsarealer med sollamper, bedlamper, udendørsstanderlamper, lyskæder og meget mere. Vi har bl.a. udendørs lysarmaturer med sensor, der øjeblikkeligt tænder, når den registrer en bevægelse. Disse er perfekte at placere ved carporten eller skuret. Find de udendørslamper, du bedst kan lide – og bestil dem online i dag.
 

Vælg udendørslamper, der kan holde længe

De udendørslamper vi sælger på Bilka.dk, er designet til at kunne tåle de skiftende vejrforhold, som vi oplever i Danmark. Det betyder, at du trygt kan regne med at have lys i mange år. Vores udendørs lysarmaturer er fremstillet i robuste og hårdføre materialer såsom aluminium, stål eller galvaniseret metal.

Flere anvender en energieffektiv pære, der holder rigtig mange år. Dette kan eksempelvis være LED-pærer, som er det mest energivenlige på markedet nu. Denne type pære er langtidsholdbare og bruger et minimum af strøm. På Bilka.dk kan du naturligvis også købe LED-pærer med, når du bestiller dine nye udendørslamper. Du finder dem i mange varianter i vores LED-pæreudvalg, hvor du også kan få gode råd til det rigtige valg af pærer.
 

Køb nye udendørslamper på Bilka.dk

Kom vinterens mørke i forkøbet og invester i udendørslamper til dit hjem her på siden. Mangler du også lamper til indendørs brug? Vi har Danmarks største vareudvalg, så her på Bilka.dk finder du naturligvis også indendørslamper, der passer til enhver stil, ethvert behov og ikke mindst til forskellige budgetter. Bestil alt det du mangler på Bilka.dk i dag!