Træfliser

For at skabe et fladt område at sidde eller gå på udendørs kan du med fordel benytte dig af træfliser. På Bilka.dk tilbyder vi træfliser i flere størrelser og i forskellige mængder. Se udvalget her på siden, og skab netop det udendørsområde, du drømmer om. 

OBS: Leveres kun som hele paller.

Skab en hyggelig oase med træfliser 

Hvis du leder efter et godt underlag til drivhuset, terrassen eller et helt tredje sted, så er træfliser et godt valg. De er nemlig holdbare, og de er særligt modstandsdygtige overfor både slid og vejr. Desuden er de pæne og naturlige i udseendet, hvilket kan være med til at skabe en varm og indbydende atmosfære. 

På Bilka.dk kan du vælge mellem forskellige størrelser af træfliser. Dermed bliver det nemmere at vælge den størrelse, der passer til netop dit udendørsareal og projekt.  

 

Opdag mulighederne med træfliser 

Når det kommer træfliser, er det vigtigt at sørge for, at de er holdbare og slidstærke. De skal nemlig kunne holde til at blive gået på – og i mange tilfælde også at være udsat for vind og vejr året rundt. Netop derfor er træfliser et godt valg til blandt andet: 

  • Robuste og solide stier gennem haven 

  • Hyggelige og afslappende terrasser 

  • Fast underlag i drivhuset 

  • Altaner, der skal have et varmt og indbydende udseende 

 

Find dine udendørs træfliser på Bilka.dk 

Uanset om du har en lille terrasse eller et stort område, du skal have dækket med træfliser, kan du finde passende pakker og størrelser på Bilka.dk. Samtidig kan vi også hjælpe dig med produkter såsom kantsten og trappetrin, så du kan nå helt i mål med dit projekt. Desuden kan du altid nyde ubegrænset returret, når du handler på Bilka.dk. Så hvis du står og mangler fliser eller belægningssten, er der god grund til at finde dem hos os.

Bemærk: Bestil på en gang og undgå farvenuancer. Der kan forekomme op til 3% brækage på varen, uden at dette er reklamationsberettiget.