Fuglehuse

Invitér fuglene hjem i haven med et flot fuglehus. Her på siden har vi samlet en lang række forskellige fuglehuse, der tæller både rede- og fuglekasser, fuglefoderhuse og foderautomater, så du kan opleve fuglelivet helt tæt på. Se hele vores udvalg lige herunder.

Skab liv i haven med et flot fuglehus

Nyder du at have masser af liv i haven og nyde synet af alle de forskellige fugle, der end måtte lægge deres veje forbi dig? Så kan det være, at et fuglehus er lige noget for dig. Det giver dig mulighed for at tiltrække endnu flere fugle til din have og samtidig gøre noget godt for dem, hvad end det er i form af et fuglefoderhus, en rugekasse eller noget helt tredje.

De baskende vinger, de flotte farver og mønstre og den livlige kvidren skaber en hel del glæde og ikke mindst liv. Der er nok ikke meget, der slår det at få besøg af et par fine småfugle hjemme i haven. Ved at give dem en god grund til at besøge dig i form af ly eller foder har du rig mulighed for at betragte det skønne danske fugleliv direkte fra din terrasse eller have.  
 

Grunde til at have et fuglehus i haven

Det er selvfølgelig rart at kunne se på de forskellige fugle i haven. Det er dog langt fra kun dette, som et rigt fugleliv i haven kan bidrage med. Når du tiltrækker flere fugle som følge af, at du har ophængt et fuglehus, hjælper de også med at holde bestanden af diverse insekter og smådyr nede, som ellers kan gå ind og forstyrre din have og planter.

Samtidig hjælper du også fuglene ved at hænge fuglehuse op. En rugekasse hjælper de fugle, der normalt yngler i huller med at finde et velegnet sted, hvilket ellers tit kan være vanskeligt. Nogle tidspunkter på året er det også sværere at finde føde. Her kan du give en hjælpende hånd med et fuglefoderhus og naturligvis en god mængde fuglefoder. Sidst, men ikke mindst, bidrager det som et dekorativt element i din haveindretning.