Plantetilbehør

Går du op i at holde haven derhjemme pæn, sprudlende og nydelig at se på? På Bilka.dk finder du et bredt sortiment af diverse nyttigt plantetilbehør, som kan hjælpe dig med at give din have de bedst mulige betingelser. Køb gødning, ukrudtsmidler og meget mere online.

Guides til planter

Alverdens plantetilbehør til den flotte og sprudlende have

Det er nok ikke den helt store hemmelighed, at en skøn og sprudlende have nogle gange kræver en kærlig hånd fra dig. Ofte er der dog også brug for lidt forskellige hjælpemidler, der giver din have de bedste betingelser for at trives. Det er her, vores store udvalg af diverse plantetilbehør kommer ind i billedet.

Her på siden har vi nemlig samlet en masse nyttige hjælpemidler til haven. Du kan for eksempel få:

  • Gødning der bidrager med næringsstoffer til planter og blomster for at sikre en ordentlig vækst  

  • Ukrudtsmidler som kan hjælpe med at holde ukrudt på terrassen, i indkørslen og i haven i skak  

  • Insektmidler der hjælper dig med at få bugt med invasive myrer, snegle og andet, der ikke er velkomment i hus eller have

Uanset hvilket plantetilbehør du mangler til haven og dine inde- eller udeplanter, finder du det med al sandsynlighed lige her på Bilka.dk. 

 

Husk at bruge dit tilbehør til planterne korrekt

Når du har at gøre med forskellige sprøjtemidler, tilsatte næringsstoffer og anden form for forbedring til haven, er det vigtigt, at du anvender det mest muligt korrekt og forsvarligt. Får dine planter eller blomster eksempelvis for meget gødning, enten i for store mængder ad gangen eller alt for ofte, kan det risikere at skade dem i stedet. Omvendt kan undergødning betyde, at planterne eller blomsterne ikke trives ordentligt.

Skal du i stedet plante i haven eller anlægge nye bede? Her kan jordforbedring og plantemuld hjælpe dig og din have. Alt efter hvor i haven du skal bruge det, findes der forskellige oplagte typer. Når du har styr på, hvilket specifikt plantetilbehør, der passer til netop dine pryd- eller nytteplanter samt din have, og hvordan du benytter det på den korrekte, forsvarlige måde, er du godt på vej til at skabe en have, der stortrives.