Læs om Brændende kærlighed fra Queen

Bliv klogere på en Brændende kærlighed blomst

En Brændende kærlighed fra Queen® udmærker sig med en fantastisk holdbarhed og mange flotte farver, hvor kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmuligheder.

Der kan skabes romantiske universer, og du kan sætte dem sammen i overdådige og farvestrålende arrangementer, som passer til årstiden.

En Brændende kærlighed lysner altid - i stuen, på kontoret, på badeværelset eller hos børnene. Den passer ind i din hverdag på alle mulige måder uden at stille store krav til pasning.

 

Intet er nemmere end en Brændende kærlighed fra Queen®

De sukkulente blade giver planten en fantastisk holdbarhed, så du kan nyde de glade farver uge efter uge. Placerer du planten i direkte sollys, kan bladene få et rødligt skær, mens blomsternes farve øges i intensitet. En mørkere placering kan få blomsterne til at falme en lille smule.

 

 

Brændende kærlighed blomst - pasning

En Queen® holder bedst, hvis den vandes en gang om ugen, men den robuste plante kan også tåle at blive helt tør, inden du vander igen. Glemmer du at vande, tager planten selv fra reserverne i de vandfyldte blade.

 

Dansk produktion og tradition i mere end 50 år

En Brændende kærlighed fra Queen® produceres på verdens største Kalanchoe gartneri (120.000 m2) i Hinnerup lige uden for Aarhus, hvor over 100 engagerede ansatte udvikler og producerer over 20 millioner Queen® planter til hele Europa.

De begyndte produktionen i Norring med blandt andet begonia og julestjerner, og i 1975 ændrede de produktionen til kun at være Kalanchoe, også kaldet Brændende kærlighed, og Koraltop.

I dag stræber virksomheden fortsat efter at udvikle unikke planter, der gør hverdagen smukkere og lettere for brugeren under stor hensyntagen til både medarbejdere og omgivelser.

Ved at vælge en Brændende kærlighed fra Queen® kan du se frem til langvarig fornøjelse med minimalt behov for pleje.