Bolig

Fokus på tilbud

Inspiration

Find din boligstil

Kan jeg se alle møblerne i mit nærmeste Bilka varehus?

Udvalgte Bilka Hypermarkeder har et mindre udvalg af møbelsortimentet udstillet. Det er derfor ikke alle møbler, du kan se eksempler på. Månedens sofa er dog altid udstillet i dit nærmeste varehus undtagen Bilka Hillerød og Bilka Slagelse.

Inspiration til boligen

Mangler du fornyelse til boligen, så dyk ned i vores store boligunivers, hvor du både finder inspiration til nye møbler og friske farver til boligen. Du finder for eksempel et stort udvalg af dyner, sengetøj, senge, gulvtæpper, gardiner, borde, sofaer og hvad boligen ellers indeholder.

Boligen opdelt efter rum

For at gøre det nemt for dig, at har vi opdelt boligkategorien i forskellige rum, så du nemt kan gå på jagt efter det til boligen, du mangler. Vores udvalg spænder bredt over håndklæder og bademåtter under 'Badeværelse' til indretning af børneværelset under kategorien 'Børneværelse'. Her finder du blandt andet møbler, sengetøj og dyner i børnestørrelser.

På Bilka.dk udvider vi hele tiden sortimentet, og hver uge har vi mange produkter til boligen på tilbud. Vi har samlet alle tilbud samt alle nye produkter til boligen, så det er nemt for dig at finde nyhederne samt de gode tilbud.