Lænestole

Lænestole er et lækkert møbel at tilføje til din boligindretning. Du har nemlig behov for gode siddepladser i din stue. Vores spændende udvalg byder på mange forskellige designs og materialer.

Lækre og naturlige skind i topkvalitet

Invitér hyggen indenfor med et af vores mange lækre skind fra hele verden til lænestolen. Alle skind er naturlige og udvalgt ud fra deres tæthed og naturlige glans

Kæmpe udvalg af lænestole

En lænestol kan fåes i mange varianter. Nogle er til den klassiske i læder, hvor benene kan lægges på den tilhørende skammel, andre er til den moderne stil, hvor lænestolen først og fremmest skal være flot at se på. Når du skal købe en lænestol, skal du tage nogle valg: Hvad skal du bruge lænestolen til? Skal ryglænet kunne vippes og skal benene også kunne smides op, når du sidder i stolen foran fjernsynet eller læser en god bog? Eller er det vigtigere, at stolen skiller sig ud stil- eller farvemæssigt, og dermed giver dit hjem et andet udtryk? Du kan også sætte en komfortabel lænestol i et hjørne af stuen og dermed skabe et hyggeligt læsehjørne til dig selv.

Efter at have afklaret lænestolens formål, skal du overveje, hvilket materiale du gerne vil have den i. Læder er et naturmateriale, hvilket betyder, at det kan ændre karakter over tid. Det kræver pleje for at holde det pænt, men er til gengæld nemt at holde rent. Læder er desuden også et meget slidstærkt materiale. En lænestol i stof giver et blødere udtryk end læder, og er ikke nær så plejekrævende, men sværere at rengøre. Det er vigtigt, at du imprægnerer en tekstil lænestol inden du tager den i brug, da det gør stolen nemmere at rengøre. Udover stof og læder, kan du også finde lænestole i læderlook. Læderlook betyder, at lænestolen ser ud til at være fremstillet i læder, men er reelt fremstillet i et syntetisk materiale. Dette betyder, at stolen ikke har brug for nær så meget pleje og er samtidig nem at rengøre. Uanset hvad du skal bruge lænestolen til og hvilket materiale, du synes bedst om, kan du på Bilka.dk finde et stort udvalg. Kig rundt og lad dig inspirere.

 

Forskellige steder i din bolig til en lænestol

  • Læsehjørnet. En komfortabel lænestol til dig, der læser gode bøger eller nyder en lille lur i ny og næ, er værd at investere i.
  • Som møbel til dit sofa arrangement. Finder du en lænestol der passer til din sofa, så er en ekstra siddeplads omkring sofabordet guld værd.
  • Børneværelset. Mangler du en god stol at sidde i, når du skal læse yndlingsbogen op for dit barn eller du skal amme din baby? Så er en lænestol på børneværelset helt klart et møbel, der har en uundværlig funktion.