Sækkestole

Slæng dig i en blød og komfortabel sækkestol, der matcher dit behov. Her på siden har vi samlet et udvalg af kvalitetssækkestol til de store og små samt smarte sækkestole til børneværelset.

Sækkestol – smart og super komfortabel

Har du brug for en ekstra, lækker og behagelig siddeplads i stuen, på børneværelset eller terrassen? Skal den være mobil og nem at flytte rundt med? Og vægter du komfort og velvære højt? Med en af de mange fantastiske sækkestole, som du finder online her på Bilka.dk, får du:

  • Et praktisk og funktionelt møbel
  • Fleksibilitet og mobilitet
  • Mange design, størrelser og former at vælge mellem
     

Et produkt af sin tid

Der er sket meget på designfronten, siden sækkestolen blev lanceret tilbage i de glade 60'ere. Den er dog i dén grad et produkt af en tid, der var præget af en eksperimenteren med former, farver og materialer. Et af resultaterne var den mobile og fleksible sækkestol.
 

Et feel good-møbel

I dag fås den i et væld af udgaver, og der er derfor noget til alle. Hvad end du er på udkig efter en sækkestol til børn eller voksne, finder du garanteret noget, som du kan bruge herinde.

Sæt kulør på tilværelsen og boligen med en sækkestol i glade farver og mønstre. Eller vælg en klassisk udgave i enkle og rolige farvetoner. Begge bidrager positivt til indretningen og er derfor uundværlige, hvis du ønsker en afslappet og lidt tilbagelænet atmosfære.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Her er et par punkter, som måske kan lede dig i den rette retning.

  • Målgruppe: Der findes i store træk to typer: En sækkestol til børn og en til voksne. Sørg for at vælge en udgave, som passer til brugerens alder, størrelse og præferencer.
  • Brug: Alt efter størrelse og udformning kan den bruges som for eksempel stol, sofa eller foldemadras. Inden du bestemmer dig for en model, bør du afdække dit behov, så du får den mest optimale løsning.
  • Inden- eller udendørs: Du kan anvende alle vores modeller indendørs – også dem der er udviklet til udendørsbrug. Der er dog skrappe krav til disse modeller. Materialerne skal være robuste og slidstærke, smuds- og vandafvisende (imprægneret).

Vi tilbyder blandt andet Fat Boy sækkestole, der er produceret af kraftig og slidstærkt materiale. En Fat Boy er derfor perfekt til afslapning og tumleleg. Du finder også juniorsækkestole med eventyrprint, der vil passe ind i ethvert pige- eller drengeværelse.
 

Køb din nye sækkestol hos Bilka.dk

Når du har fundet den superkomfortable sækkestol, som du bare må eje, kan du bestille den døgnet rundt på Bilka.dk. Hvad end du ønsker at få den leveret til din bopæl, eller du selv vil hente den i et varehus nær dig, har du ubegrænset returret.