Pærer

LED, halogen eller spot? Uanset hvilken type pære du søger, har vi det, du skal bruge for at skabe den rette atmosfære i dit hjem. Udforsk udvalget herunder og køb elpærer til skarpe priser på Bilka.dk.

Populære mærker

Find en pære til alle slags lamper

Ligeså vel som lampeudvalget er stort og bredt, findes der også et væld af forskellige slags pærer – og hver af dem med forskellige egenskaber. Du kan f.eks. få både pærer til almindeligt brug med formålet at lyse lokalet op, men også dekorationspærer, hvormed du kan skabe et flot spil i lokalet.

  • Vælg imellem mange forskellige slags pærer

  • Pærer til både praktisk og dekorativt brug

  • Spar energi og penge med energibesparende pærer

Uanset hvilke pærer, du er på udkig efter, kan du finde dem i vores udvalg. Det byder nemlig på alt fra LED- og Spot-pære til Halogenpærer både i almindelig og energibesparende funktion samt smukke dekorationspærer. Der er ligeledes mange valgmuligheder hvad fatning angår. Her på siden finder du med andre ord pærer til alle dine rum og til de forskellige slags lamper, som du har derhjemme i boligen.
 

Vælg pære med omtanke – spar energi og penge

Når du skal vælge pære til dine lamper, handler det først og fremmest om at finde nogle, der passer i fatningen eller soklen. Er du i tvivl herom, kan du finde hjælp til den rigtige sokkelstørrelse i vores guide.

Pærevalget er ikke blot et spørgsmål om størrelse, men handler også at finde den rigtige type. Skal du købe ny pære, så kan du her vælge en pære alt efter om det skal være en energibesparende pære eller de mere billige pærer. Sidstnævnte er typisk billigere i indkøb, men er dyrere i forbrug end energisparepærer. Energimærkningen af din pære bestemmer du selv, men på Bilka.dk fører vi pærer med energimærkning fra A++ til E. Spar på energien og spar på økonomien ved at købe en pære med gode energimærkninger. 

Du kan også købe en Vintage-pære, hvis du har et lysarmatur, der kun kan bruge glødepærer. Sidst, men ikke mindst, kan du finde og vælge din pære efter kvalitetsmærker som bl.a. Philips, Budget og Pro-Light.
 

Køb pærer til hele huset på Bilka.dk

Når du har fundet alle de pærer, du står og mangler for at få oplyst rummene i dit hjem, kan du bestille dem hjem online i dag. Husk at du altid får ubegrænset returret, når du handler online på Bilka.dk.