LED-lys

Vil du spare på strømmen? En effektiv mulighed for at gøre dét på, er ved at gå over til LED-belysning i dit hjem i form af LED-lamper og LED pærer, der giver et dejligt lys i boligen.

Skift til LED belysning og spar på strømmen

Der er mange fordele ved at skifte til LED-lyskilder og lysarmaturer i hele husstanden. Energibesparende lysarmaturer og energieffektive lyskilder har typisk en levetid på cirka 15.000-30.000 timer afhængig af, hvor længe du har lyset tændt i hverdagen. LED-pærer er oftest dyrere i indkøb end almindelige glødepærer, men vil til gengæld på længere sigt blive en billigere investering. Du sparer nemlig op til 90 % af energiforbruget i forhold til halogen- og glødepærer. LED-lys tænder med det samme og giver et varmt hvidt lys – fuldstændig som almindelige glødepærer gør det. Når du vil skifte til LED-belysning i dit hjem, behøver du ikke at udskifte alle husets lamper – heldigvis er det oftest kun nødvendigt at udskifte de gamle pærer, der sidder i dine lamper, med nye LED-pærer. Hermed får du ligeledes alle fordelene ved LED-belysning, men i dine egne lamper, så du dermed ikke skal investere i nye lamper.

  • Nedsæt dit energiforbrug betragteligt
  • Pærer med lang holdbarhed og levetid
  • Få det lys, som du kender og elsker fra almindelige glødepærer

 

Her på siden kan du se vores udvalg og muligheder for at få LED-belysning ind i din bolig og rum. Vi fører et stort udvalg inden for LED-lamper, pærer, spot og meget mere. En stor del af vores LED-lamper passer med LED-pærer med energimærket A, A+ eller A++. Hvad energimærkning angår, gælder det, at jo bedre energimærke du vælger – desto mere energieffektiv og besparende er pæren og/eller lampen. I udvalget finder du også LED-lamper til børneværelset.
 

Vælg belysning med indbygget lyskilde

En del af de lysarmaturer, som du finder på siden her, er med integreret LED. Dette betyder, at lyskilden er indbygget. Hvis du vælger en af disse, skal du være opmærksom på, at lyskilderne i disse lysarmaturer ikke kan udskiftes. Du bør dog ikke være bekymret herfor – samtlige af vores energieffektive produkter har nemlig rigtig lang levetid, og du har derfor både lampe og lys i mange år fremadrettet. Hvis du er i tvivl om, hvilken pære du skal bruge, kan du få hjælp i vores guide til at finde den rigtige LED-lyskilde.
 

Bestil LED-lamper på Bilka.dk

Med LED-lys sparer du allerede på energi og økonomien, så snart du tager lamperne og/eller pærerne i brug. Få en lavere el-regning inden længe med LED-produkterne her fra siden, som du kan bestille hjem med det samme. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!