Møbler til indretning af entréen på Bilka.dk
Møbler til indretning af entréen på Bilka.dk

Entremøbler

Her på siden finder du alle de bænke, spejle, småborde og garderobestativer, som du har behov for til at kunne indrette en flot entré i din bolig. Gør entréen indbydende her på Bilka.dk.

Se alle produkter

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

Entrémøbler

Her på siden finder du et bredt udvalg af entrémøbler. Vi har løsninger til både den store og den lille entré, så gå på opdagelse i sortimentet, og find de møbler til entréen, der passer ind hjemme hos dig. Vi har både entrébænke, skoskabe, stativer, hylder og knager, som du frit kan vælge imellem og bestille hjem online her fra Bilka.dk.

Entréen er typisk det første, du og dine gæster møder, når I træder ind i dit hjem. Det er her, I lægger nøglerne, smider skoene og hænger jakken fra jer. Typisk har man behov for opbevaringsmuligheder i entréen til nøgler, tørklæder, overtøj og andet. Derudover er det rart med et sted, hvor man kan sidde og tage sko af eller på. Det kræver noget særligt af entréen, der skal være et behageligt rum at træde ind i. Rod i entréen skaber per automatik et stresset miljø, hvorfor det hurtigt bliver til et rum, som du helst vil undgå. Ryd op og organiser med entrémøbler, der gør det let som en leg at rydde op og skabe en enkel entré, som det er rart at komme hjem til.

Se også vores øvrige produkter til boligen. Her finder du inspiration til både køkken og badeværelse samt til hjemmets opholdsrum herunder dagligstue, kontor, soveværelse og børneværelse.
 

Mange løsninger til både den store og den lille entré

Møbler til entré er der nok af i sortimentet her hos Bilka.dk. Vi har entrémøbler og opbevaringsløsninger til både den store og den lille entré, så du nemt kan integrere forskellige løsninger i entréen, uanset hvordan du bor. I den klassiske, smalle gang er det mest optimale typisk at tænke i højden, så du holder så meget gulvplads fri som muligt. Her kan enkelte knager eller måske en hel knagerække gøre underværker, da du får plads til husstandens jakker uden at optage plads på gulvet i den smalle entré. Knager er ligeledes en meget tilgængelig løsning, der gør det nemt at hænge dit overtøj op, når du kommer hjem. Har du børn, kan du eventuelt hænge en knagerække i børnehøjde, så ungerne selv kan hænge overtøjet op og ikke bare smider det på gulvet, fordi de ikke kan nå de voksnes knagerække.

Til den større entré kan rigtige entrémøbler være en god løsning, der giver jer mulighed for at gemme nogle af jeres ejendele væk bag låger eller på anden vis skabe orden i entréen. I et skoskab er der plads til de fleste af familiens sko, og på et garderobestativ kan familiens overtøj hænges på én snorlige række. Det giver et godt overblik over jakkerne, og det er særligt en god løsning, hvis I har flere jakker, end hvad der typisk kan hænge på en almindelig knagerække. Har I pladsen, sætter en bænk til entréen prikken over i'et. Her kan I sætte jer godt til rette, når der skal tages sko på, så I ikke falder over hinanden. Har I ikke valgt skoskabe, kan I eventuelt sætte jeres sko ind under bænken i det daglige. Her fylder de minimalt og er lige til at tage frem, når I er på vej ud ad døren.
 

Køb entrémøbler til opbevaring i entré online hos Bilka.dk

Find dine favoritter blandt vores entrémøbler her på siden, og bestil dem hjem med levering lige til døren, så du ikke skal tænke på meget andet end at få sat dem op. Køb dine entrémøbler på Bilka.dk – vi sikrer dig en god handel på produkter til dit hjem.