Gasgrill

 

86 produkter
Lækker stor rustfri gasgrill med fire brændere, sidebrænder og infrarødt grillsystem
3.799 kr. 9.395 kr.
Sort emaljeret gasgrill med to brændere og infrarødt grillsystem
2.399 kr. 6.395 kr.
Lækker stor sort emaljeret gasgrill med fire brændere, sidebrænder og infrarødt grillsystem
3.299 kr. 7.895 kr.
Stål gasgrill med to brændere, sideborde og infrarødt grillsystem
2.099 kr. 5.295 kr.
Stor sort emaljeret gasgrill med tre brændere, sidebrænder og infrarødt grillsystem
3.499 kr. 8.895 kr.
Lækker stor rustfri gasgrill med fire brændere, sidebrænder og infrarødt grillsystem
3.299 kr. 7.895 kr.
Stor sort emaljeret gasgrill med tre brændere, sidebrænder og infrarødt grillsystem
2.999 kr. 7.395 kr.
Stor rustfri gasgrill med tre brændere, sidebrænder og infrarødt grillsystem
2.999 kr. 7.395 kr.
Gasgrill i rustfri stål med to brændere og infrarødt grillsystem
2.399 kr. 6.395 kr.
Sort emaljeret gasgrill med to brændere, sideborde og infrarødt grillsystem
2.099 kr. 5.295 kr.
Stor rustfri gasgrill med tre brændere, sidebrænder og infrarødt grillsystem
3.499 kr. 8.895 kr.
Lækker stor sort emaljeret gasgrill med fire brændere, sidebrænder og infrarødt grillsystem
3.799 kr. 9.395 kr.

De fleste af dem, der i dag nyder sommeren ved grillen, kan sikkert huske, hvor enkle gril¬lene tog sig ud i deres barndom. Dengang var alle grill firkantede, og der blev sjældent grillet andet end pølser eller koteletter – men det var dengang. Siden introduktionen af Webers kuglegrill på det danske marked i 90’erne, er den danske grill-kultur eksploderet, og der er i dag ikke grænser for, hvilke gastronomiske udfordringer grillen kan klare. 

Char-Broil og Weber som 2 gode bud på grillbrands der er værd at investere i

To af de helt tunge spillere på markedet er Weber og Char-Broil. Ikke overraskende er der i begge tilfælde tale om amerikanske brands. Grill og barbecue er nemlig stort ’over there’ og har været det i meget længere tid end i Danmark. Begge brands har det til¬fælles, at de af flere omgange er kommet op med nye spændende produkter, der på en eller anden måde har g jort det lidt sjovere at grille. I 90’erne var Webers kuglegrill alene med sit karakteristiske design et produkt man ikke kunne undgå at lægge mærke til. Samtidig fandt danskerne også hurtigt ud af, at det med at grille med låg, gav noget særligt til smagen. Når man griller med låg, forbliver varmen nemlig i grillen, og på den måde både bager og steger man kødet. Varmen bliver desuden bedre fordelt og udnyttet, og samtidigt holder man på en masse saft og smag, der ellers ville ’gå op i røg’. 

På samme måde har Char-Broil-grillen med dens patenterede infrarøde varme-system, TRU-Infrared, også beriget grill-folket med spændende nyopfindelser. Systemet er den perfekte løsning for det travle moderne menneske, der gerne ville have en gasgrill, men helst ville bibeholde den smag, kulgrillen efter nogens mening giver. 

Systemet består i alt sin enkelthed i en groft rillet plade med små huller i bunden. Pladen omdanner på én gang varmen fra ilden til infrarød varme og forhindrer opflamning, da fedtet fra kødet ikke kan dryppe ned i ilden. Og så bruger Char-Broil-grill med TRU Infra¬red op mod 30% mindre gas. 

Både Weber og Char-Broil er mærker, der er kendte for den gode kvalitet, og som har produkter, der rangerer fra det enkle til det meget avancerede. Derfor kan det være svært at finde ud af, hvad man skal vælge. Dog kan man sige, at de runde former og traditionen for briketter lever stærkest hos Weber. Er man mere til gasgrill, bliver billedet dog straks mere grumset. 

Blandt de dyreste findes dem med det største grillareal, de fleste brændere, elektronisk tænding, trinløs regulering og infrarødt varmesystem. Samtidigt har de også en masse ekstra features, som rotisseri, sidebrændere, sideborde, termometer i låget, rygeboks og en masse masse mere. Mange af gasgrillene minder mest af alt om avancerede miniaturekøkkener og appellerer særligt til dem, der elsker godt udstyr. Der findes dog også helt enkle gasgrill, og til priser der er fuldt ud konkurrencedygtige med briketgrillene. I virkeligheden kan du få en grill til et hvilket som helst behov. Derfor er det vigtigt at gøre op med sig selv, hvor ambitiøs du er eller gerne vil være med din grill. Har du for eksempel ofte en masse venner og familie med til bords? Eller indtager I stort set altid grill-retterne i tosomhed? Er det at grille en livsstil eller sker det et par gange i løbet af sommeren? Skal det gå hurtigt, eller nyder du langsommeligheden og nostalgien ved briketter? Er du spejderen, der kan se det smukke i enkeltheden og elsker snobrød og smeltede skumfiduser? Eller er du gourmet-mennesket på evig jagt efter avancerede retter og ny teknologi? 

I Bilka og på bilka.dk finder du et kæmpe udvalg af grill – og helt sikkert også en, der passer til dig. Er du det mindste i tvivl, er der altid hjælp at hente hos vores medarbejdere i Hus & Have afdelingen, der ved en masse om grill og let kan matche dine behov med den helt rigtige grill.

Find din nye gasgrill

I Bilka finder du et stort udvalg af billige gasgrill til enhver have. Lige fra den store gasgrill med flere brændere og kæmpe grillareal til de mindre gasgrill, som du kan have med rundt på farten, når du slikker sol på stranden eller hygger med venner og familie i parken.