Weber gasgrill

En gasgrill er hurtig og nem at grille på. Den bliver hurtig varm, så du ikke skal vente længe på din grillmad. Hvis du ønsker en solid og gennemtestet gasgrill, så skal du helt klart overveje en Weber gasgrill. Weber har produceret grill siden 1952, og er kendt for deres gode kvalitet. Weber gasgrill har trinløs regulering og er hurtigt varme.

Weber gasgrill til hygge ude og hjemme

Gasgrill fra Weber kan fås i mange forskellige former og er perfekte til hurtig madlavning både ude og hjemme.

Ta' Weber gasgrill med på picnic

Går turen ud i det blå på en lækker solskinsdag, så er Weber gasgrill Go-anywhere lige noget for dig. Grillen er lille og kompakt og er derfor et oplagt valg til picnicturen, hvor du nemt kan have grillen under armen og udfolde grillkundskaberne under åben himmel. Benene kan slås sammen om grillen og det kraftige håndtag i låget lader dig nemt fragte grillen rundt.

Weber gasgrill til altanen og terrassen

Vil du gerne have en Weber gasgrill, der også kan stå på bordet hjemme på altanen, er Weber Q-serien et godt bud. Weber gasgrill fra Q-serien er kendetegnet ved dens lette udtryk og praktiske små ben, der gør den ideel til hverdagsgrillningen for den lille familie på altanen.

Er du mere typen, der går all in på at grille og vil have det helt store udstyr til terrassen, er Weber Genesis er godt bud. Her er der god arbejdsplads og en stor grillflade, så du har mulighed for at lave mange forskellige former for mad til både familie og gæster.