Transportabel gasgrill

Med en transportabel gasgrill får du lækkert grillmad, hvor og hvornår du vil! Med en bærbar gasgrill kan du nemt flytte rundt på den derhjemme, eller tage din transportable gasgrill med på stranden, i parken eller camping. Mulighederne er mange, og smagen er altid i top, når du køber en transportabel gasgrill hos Bilka.dk.

Udvalgte grillguides

Sådan vælger du den rigtige grill

Læs om de forskellige grilltyper og find den grill der passer bedst til dine behov. Der findes en grill til alle og vi hjælper dig med at vælge den rigtige.

Sådan vælger du den rigtige grillmetode

Når du tilbereder råvarer på grillen. så findes der nogle forskellige grillmetoder du kan benytte. Skal du bruge direkte eller indirekte? Hvordan er det nu 50/50-metoden virker?

Grillopskrifter

Find inspiration til lækre grillopskrifter på Bilka.dk. Du kan finde en masse forskellige grillretter her på siden og kaste dig ud i desserter, brød og meget mere.

Grill tips & tricks

Alt hvad du skal vide når du griller! Vi hjælper dig med at vælge den rigtige grill og hvordan du bedst vedligeholder den. Læs mere om de forskellie grilltyper, rengøring optænding og meget andet.

Transportabel gasgrill – kompakt gasgrill, der kan tages med på farten!

Hos Bilka.dk finder du et stort udvalg af mini-gasgrill, der passer perfekt til dit grillbord og bagagerummet i bilen, når du skal på ferie. Med en kompakt camping-gasgrill får du blandt andet:

  • En solid gasgrill, der er let at transportere i haven såvel som på ferie

  • Nem og hurtig at tænde – bliv klar til at grille på få minutter!

  • Fantastisk grilloplevelse med grillrist, støbejernsplade og tilbehør

Det har aldrig været lettere at tage gasgrillen med på camping eller hjem til naboen! Med en mini-gasgrill får du det bedste fra begge verdener – en solid og transportabel gasgrill, hvis funktioner lever op til alle dine grill-forventninger.

Selvom de smarte camping-gasgrill er små i størrelsen, er der rigeligt med plads til bøffer til hele familien. Vælg desuden mellem flere forskellige varmeindstillinger, grillriste og plader for en optimal grilloplevelse!

I modsætning til den klassiske kulgrill tager det blot ét øjeblik at tænde din transportable bord-gasgrill!
 

Multifunktionel mini-gasgrill til hverdag, picnic og terrassen

Du får virkelig noget for pengene, når du køber en transportabel gasgrill fra populære kvalitetsmærker, som f.eks. Weber og Char-Broil. Inden du køber din mini- eller bord-gasgrill, er det en god idé at overveje, hvad og hvor mange du plejer at grille til.

  • Er du helt vild med saftige bøffer og store selskaber, kan du med fordel gå efter en større transportabel gasgrill, der har en varmeeffekt på helt op til 800 grader.

  • Ønsker du og familien at tage gasgrillen med på camping eller picnic, kan du sagtens nøjes med en multifunktionel camping-gasgrill, hvis håndtag kan foldes sammen, så den let kan transporteres i bilen.

Når du har fundet din transportable gasgrill, er det nemt og enkelt at bestille den på Bilka.dk.