Lille gasgrill

En lille gasgrill er uundværlig til de små behov eller blot til dig der ønsker pladsbesparelse. Med en mini gasgrill er der både mulighed for at tage grillhyggen med til campingvognen, stranden, båden, altanen eller den lille terrasse. Selv med en lille gasgrill kan du skabe perfekte grillresultater til varme grillaftner med venner og familie, uden at gå på kompromis med dine gastronomiske evner.

Udvalgte grillguides

Sådan vælger du den rigtige grill

Læs om de forskellige grilltyper og find den grill der passer bedst til dine behov. Der findes en grill til alle og vi hjælper dig med at vælge den rigtige.

Sådan vælger du den rigtige grillmetode

Når du tilbereder råvarer på grillen. så findes der nogle forskellige grillmetoder du kan benytte. Skal du bruge direkte eller indirekte? Hvordan er det nu 50/50-metoden virker?

Grillopskrifter

Find inspiration til lækre grillopskrifter på Bilka.dk. Du kan finde en masse forskellige grillretter her på siden og kaste dig ud i desserter, brød og meget mere.

Grill tips & tricks

Alt hvad du skal vide når du griller! Vi hjælper dig med at vælge den rigtige grill og hvordan du bedst vedligeholder den. Læs mere om de forskellie grilltyper, rengøring optænding og meget andet.

Lille gasgrill, stor fornøjelse

En lille gasgrill passer perfekt til det lille behov. Du kan nemt holde lige så hyggelige og vellykkede grillaftener på altanen som i større haver.

  • Praktisk og pladsbesparende grill

  • Især ideel til altaner og små terrasser

  • Alle gasgrillens fordele på mindre plads

Den lille gasgrill har et lille grillareal i forhold til en større grill, og det er selvfølgelig værd at overveje, hvor mange mennesker, du skal grille for. Men med en lille gasgrill får du alle gasgrillens fordele på mindre plads. Der for er en lille gasgrill ideelt til altanen eller til en forhave eller mindre terrasse.
 

Dit unikke grill-behov

Før du køber en lille gasgrill, er det en god idé at overveje dit grillbehov. Alle de små gasgrill har det til fælles, at de er mindre end standardstørrelserne, men dertil kommer et par andre overvejelser:

  • Bærbar: Har du brug for en bærbar grill, eller en grill der også kan fungere som bordgrill er den lille gasgrill perfekt. I vores udvalg finder du gasgrill, der både er stationære og bordgrill i én, samt andre der er bærbare og små nok til også at bruge som bordgrill.

  • Stationær: I den modsatte ende er de stationære små gasgrill. Det kan være en fordel at vælge en stationær grill, hvis du ikke har et stort behov for at flytte den rundt, og hvis den kan stå overdækket det samme sted. Størstedelen af de stationære grill kommer dog med hjul og kan let flyttes over kortere afstande.

Du kan med fordel læse vores guide til rengøring af din grill – så får du glæde af din lille gasgrill i mange år fremover.

Du finder nemt den helt perfekte gasgrill til dit størrelsesbehov blandt vores store udvalg af små, stationære og bærbare gasgrill. Bestil din nye grill i dag, og bliv helt klar til grillsæsonen på altanen eller terrassen.