Weber kuglegrill

Er det tid til at udskifte havegrillen? Webers klassiske kulgrill er indbegrebet af dansk sommer og gode grillmenuer – du kan tilmed grille året rundt med Webers kulgrill-serie. På Bilka.dk finder du et stort udvalg af den klassiske grill-serie, som både tæller små transportable modeller samt større og mere luksuriøse udgaver.

Den autentiske grilloplevelse

Giv komfuret en velfortjent pause og ryk madlavningen ud i det grønne. Under åben himmel kan du ved grillen nyde den velkendte knitrende lyd af de varme kul og den skønne duft af stegende kød på grillristen. Der er mange gode grunde til at se sig lun på en Weber kulgrill.

  • Grillsæson året rundt
  • Porcelænsemaljeret bund og låg, samt rustfrit aluminiumsspjæld i toppen
  • 10 årigt garantiprogram

 

Det gode ved grillen er, at der findes et utal af tilberedningsmuligheder, så det er bare om at komme i gang og udforske den direkte og indirekte varmes mange muligheder. Grill-sæsonen strækker sig over hele året, hvorfor det netop er oplagt at udforske både vinter- og sommerretter. Alt det kræver er en god grill – hvilket netop er indbegrebet af Webers kvalitetsbevidste grill-serier. Med en Weber grill til kul kan du skabe en autentisk grillstemning, som hører enhver dansk sommeraften til.

Vælg den rette kulgrill fra Weber

Weber lægger navn til et hav af modeller, som hver især har sine fordele. Den kendte Weber kuglegrill til kul er en sand klassiker blandt danske familier, der nyder sommeraftener på terrassen. Denne fås både med og uden gastænding – den perfekte kombination af kulgrillens glæder og gasgrillens smarte fordele. Her finder du et udvalg af alle Weber gasgrill.

Bestil din nye Weber kulgrill på Bilka.dk

Afprøv dine færdigheder inden for madlavning på grill med en ny kulgrill fra Weber – den er en sand grillmesters bedste ven. Bestil den allerede i dag på Bilka.dk og bliv klar til mange gode stunder foran de knitrende kul – sørg også for at have det fornødne Weber grilltilbehør i hus! På Bilka.dk finder alt, hvad du skal bruge. Vi er mere end bare en butik, vi står for oplevelser til hele familien.