Grillinspiration & tips

Vi giver dig tips og inspiration til at komme i gang med at grille

Denne side har som formål at inspirere grillmænd og grillkvinder i hele Danmark til at lave grillmad, som er nemt at lave og samtidig super lækkert. På Bilka.dk er vi stolte af dette, da vi gerne vil inspirere vores kunder til at grille endnu mere!

 

Tips og tricks til at grille

Med et par skarpe grillråd er du godt på vej til at blive en sand grillmester! Og netop derfor har vi samlet nogle af vores bedste råd og guides til, hvordan du bliver endnu bedre til at grille, lige her på siden.

Danskerne er gode til at grille året rundt, og det vil vi selvfølgelig gerne have, at de bliver ved med. Med vores tips og inspiration kan du hurtigt håndtere grillen som en ægte grillmaster. For at opnå det bedste grillresultat, er det dog vigtigt, at du lærer din grill at kende - og det gør du ved at bruge den regelmæssigt! Så ved du præcis, hvornår den er grillklar.

Vælg den rigtige grillmetode

Når du tilbereder kød og andre råvarer på grillen, så er der nogle forskellige metoder, du kan benytte dig af. Hver metode har sine fordele og giver forskellige resultater. Læs mere om de fire grillmetoder her.

Grillopskrifter

Her på siden har vi samlet vores udvalg af lækre grillopskrifter til dig der gerne vil være nabolagets grillmaster. Inviter vennerne forbi til lækker grillmad!

Find grillopskrifter til både forretter, hovedretter og desserter lige her på siden.

Sådan vedligeholder du din grill i rustfri stål

Det er vigtigt at du vedligeholder din grill korrekt, så du kan have den så læge som muligt. Derfor kan du her på siden, læse hvordan du vedligeholder din grill i rustfri stål.

Sådan røger du over din grill

Du kan nemt bruge din grill hjemme til at røge over. Røgning åbner en helt ny verdens af grillmuligheder og i denne guide lærer vi dig, hvordan du røger over din egen grill.

Optænding af grill

Få godt gang i grillen med vores guide. Du kan hurtigt starte din grill op og komme igang med at tilberede råvarer.

Sådan rengør du grillen

Det er vigtigt at du veligeholder og rengør din grill korrekt. På den måde, får du en meget bedre grilloplevelse og et bedre resultat.

Grillmad på Bilka.dk

På Bilka.dk har vi samlet en række grillopskrifter og grillideer til dig, der mangler inspiration til at hive grillen frem.

Grillen er et fantastisk redskab, der kun lader din fantasi sætter grænser for, hvad du vil kokkerere. Med det rigtige udstyr, kan du nemt røge på grillen eller kaste dig ud at lave lækre desserter på grill eller endda forretter på grill.

Vores grillopskrifter byder på lækker grillmad, som du kan severe både for familien og for dine venner. Vi tror på, at lækker, nem grillmad kan få flere danskere i gang med at grille året rundt - og netop derfor kan du finde forskellige grillretter i vores grill-univers.