Pizzaovne

Hvem elsker ikke en god, sprød pizza? Med en gas pizzaovn kan du lave pizzaer derhjemme i samme høje kvalitet som på et ægte italiensk pizzeria. Se udvalget af udendørs pizzaovne med gas herunder.

Populære mærker

Guide: Bedste pizzaovn

Hvilken pizzaovn skal du vælge? Vi har samlet facts om - og gode tips til - pizzaovne i denne guide her på Bilka.dk. Lad os hjælpe dig med at finde den bedste pizzaovn til dine behov, så du kan lave pizzaer til perfektion hjemme i haven. 

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om pizzaovne

Bag hjemmelavede pizzaer med en gas pizzaovn

Måske har du smagt en lækker pizza på restaurant og tænkt: "Sådan en pizza vil jeg tilberede derhjemme! Men hvordan?". I så fald har du brug for en pizzaovn. Med en udendørs pizzaovn, der varmer med gas, kan du tilberede perfekte pizzaer derhjemme. 

 

Fordele ved en udendørs pizzaovn til gas

  • Nem at bruge.
  • Giver en lækker smag til din pizza.
  • Kan bruges til meget andet end pizza.
  • Samlingspunkt for hele familien.

 

En pizzaovn er meget mere end perfekte pizzaer..

Det er langt fra kun pizzaer, som du kan tilberede i din udendørs pizzaovn. Du kan for eksempel også tilberede brød, steg og bøffer – og det hele får en lækker, røget smag og sprød stegeskorpe. 

Når vi tilbereder maden udenfor, bliver det hurtigt et samlingspunkt for hele familien. Det har en pizzaovn det også med at gøre. Det er et hyggeligt sted, hvor I alle kan sidde og glæde sig til at sætte tænderne i en sprød pizza. Måske alle kan putte deres egen yndlings toppings på dejen, så personlige favorit-pizzaer til alle mand?

 

Sådan vælger du den rigtige pizzaovn

Når du skal vælge en pizzaovn, er der en række detaljer, som du bør være opmærksom på. Det er:

  • Størrelse – Du kan få pizzaovne i forskellige størrelser. Er I en større husstand, eller har I ofte mange gæster, er det særligt vigtigt, at I vælger en, der passer i størrelsen.
  • Vægt – En pizzaovn er tung, og jo større den er, des tungere bliver den selvfølgelig også.
  • Varmekilde – De pizzaovne vi forhndler på Bilka.dk er gas pizzaovne, der er beregnet til udendørs brug. 

 

Se vores udvalg af pizzaovne her på siden eller kig nærmere på Cozze eller Ooni, der er to meget populære brands, når det kommer til pizzaovne. 

 

Skab et hyggeligt og funktionelt udekøkken til din pizzaovn

Når du køber en pizzaovn, er det en god ide, at du skaber plads til at tilberede pizzaerne ved siden af pizzaovnen. Det kan du for eksempel gøre med et udekøkken. Her hos Bilka.dk kan du blandt andet finde borde og vanddunke og kogegrej blandt vores campingudstyr. Derudover forhandler vi diverse grill tilbehør, som fx pizzaspader og pizzaskærere, som også er oplagte tilføjelser til pizzakøkkenet.