Udendørs pizzaovne

En pizzaovn bliver hurtigt havens samlingspunkt, hvor I sidder og venter på, at jeres lækre pizzaer tilberedt over åben ild er klar. Ovnen kan dog også bruges til mange andre former for mad end pizza for eksempel brød og steg. Se udvalget af pizzaovne herunder.

En pizzaovn gør det muligt at bage hjemmelavede pizzaer over åben ild

Måske har du været på restaurant og smagt en lækker pizza tilberedt over åben ild og tænkt: "sådan en vil jeg tilberede derhjemme". I så fald har du brug for en pizza-ovn i haven, hvor du kan tilberede pizzaerne over åben ild.

  • Giver en lækker smag til din pizza
  • Kan bruges til meget andet end pizza
  • Samlingspunkt for hele familien

 

Det er dog langt fra kun pizzaer, som du kan tilberede i din pizzaovn udendørs. Du kan for eksempel også tilberede brød, steg og bøffer – og det hele får en lækker, røget smag.

Når vi tilbereder maden uden for, bliver det hurtigt et samlingspunkt for hele familien. Det har en pizzaovn det også med at gøre. Det er et hyggeligt sted, hvor I alle kan sidde og glæde jer til at sætte tænderne i en saftig pizza.

Sådan vælger du den rigtige pizzaovn

Når du skal vælge en pizzaovn, er der en række detaljer, som du bør være opmærksom på. Det er:

  • Størrelse – Du kan få pizzaovne i forskellige størrelser. Er I en større husstand, eller har I ofte mange gæster, er det særligt vigtigt, at I vælger en, der passer i størrelsen.
  • Vægt – En pizzaovn er tung, og jo større den er, des tungere bliver den selvfølgelig også.
  • Træforbrug – Under beskrivelserne af vores pizzaovne kan du læse om, hvor meget træ de bruger pr. time.
     

Skab et udekøkken til din pizzaovn

Når du køber en pizzaovn, er det en god ide, at du skaber plads til at tilberede pizzaerne ved siden af. Det kan du for eksempel gøre med et udekøkken. Her hos Bilka.dk kan du blandt andet finde borde og vanddunke og kogegrej blandt vores campingudstyr.