Store gasgrill

Griller du meget, måske både i grillsæsonen og til højtider uden for grillsæsonen, f.eks. til jul, så er en god grill alfa og omega. Med en stor gasgrill kan du få plads til alt fra pølserne over den hele laks til gåsestegen. I vores udvalg af store gasgrill finder du også hybridgrill, der kan bruges både til gas og briketter. De har sideborde, og nogle har også opbevaringsplads under grillen.

Udvalgte grillguides

Sådan vælger du den rigtige grill

Læs om de forskellige grilltyper og find den grill der passer bedst til dine behov. Der findes en grill til alle og vi hjælper dig med at vælge den rigtige.

Sådan vælger du den rigtige grillmetode

Når du tilbereder råvarer på grillen. så findes der nogle forskellige grillmetoder du kan benytte. Skal du bruge direkte eller indirekte? Hvordan er det nu 50/50-metoden virker?

Grillopskrifter

Find inspiration til lækre grillopskrifter på Bilka.dk. Du kan finde en masse forskellige grillretter her på siden og kaste dig ud i desserter, brød og meget mere.

Grill tips & tricks

Alt hvad du skal vide når du griller! Vi hjælper dig med at vælge den rigtige grill og hvordan du bedst vedligeholder den. Læs mere om de forskellie grilltyper, rengøring optænding og meget andet.

Stor gasgrill til en stor grill aften  

En stor gasgrill giver dig et stort grillområde, og er perfekt til de store grillaftener. Med en stor gasgrill får du nemlig en stor grill kapacitet, så der er ingen grænser for hvad du kan servere. Med en stor gasgrill opnår du en række fordele:

  • Stort grillareal 

  • Flere brændere  

  • Flere grill stationer – komplet kontrol over temperatur 

Køber du en stor gasgrill er du altid klar til den store grillfest til enten familien eller venner. Med den korte optændingstid ved en stor gasgrill, slipper du for at bekymre dig om lang ventetid, og er altid klar til at tilberede familiens aftensmad i haven eller på terrassen.  

En stor gasgrill giver dig muligheden for at være i kontrol over temperaturen på grilloverfladen, om du blot skal tilberede et par grillpølser eller lave den store culottesteg. Du kan altid regulere temperaturen på de forskellige brændere, og styre hvilke skal være tændt.
 

Griller du året rundt? 

En stor gasgrill gør det nemt for dig at tilberede lækker mad året rundt, om det er flæskestegen til juleaften eller grill pølser til den varme sommeraften. Det er nemt at starte grillen op, og efter kort tid er den klar til at du tilbereder menuen, så i kan nyde den lækre grillmad sammen.

En gasgrill kræver ikke meget vedligeholdelse, men det er dog vigtigt at rengøre din grill, så du får det mest optimale resultat hver gang du griller.  
Forlæng levetiden på din store gasgrill ved at følge vores guide om rengøring af grill. 
Du kan læse vores guide om, hvordan du rengøre din gasgrill her.

En ting er grillen, den anden ting er tilbehøret. Dette er også en vigtig ting når du griller, så du altid er klar og udstyret er i top. Du kan se vores store udvalg af grill tilbehør her.

Så gå på opdagelse i vores store udvalg af store gasgrill, som råder over kendte brands som Weber og Char-Broil. Her finder du store gasgrill, som vil dække netop dit behov, så du er helt klar til at grille til den næste store grill aften, om det er enten er til familien eller den store havefest.