Char-Broil gasgrill

Du kan sikre dig perfekte grillresultater og vellykkede grillaftener og -fester med en gasgrill i den bedste kvalitet fra Char-Broil. Bliv den nye grillmester med en gasgrill, som du finder på Bilka.dk. Vælg imellem forskellige størrelser, sæt og innovative funktioner i vores store udvalg.

Op til 50% saftigere grillmad med Char-broil TRU-Infrared

Med Char-Broils Tru-Infrared teknologi får du et mere smagfuldt og saftigt grillresultat.

 • 100% ensartet varme
 • Op til 30% lavere forbrug
 • Stort temperaturspænd
 • Forhindrer opblussen af flammer

Det specielle varmelegeme udsender infrarød varme, der gennemtrænger kød og grønt uden at bryde madens overflade, hvorved saften bliver inde i maden.  Varmelegemet sikrer også, at du får en ensartet varme over hele grillristen.

Ingen pludselige opflamninger

Det patenterede design forhindrer både pludselige opflamninger
og bruger mindre gas end traditionelle grill.

Find en anmelderrost gasgrill fra Char-Broil

Glem alt om lange ventetider, grillbriketter, der ikke vil antænde og kød, der ikke er gennemstegt. Med en gasgrill fra USA’s ældste grillmærke, Char-Broil, hører dårlige oplevelser med grillen fortiden til.

 • Stort udvalg af størrelser og kapaciteter
 • Gode priser på bl.a. grillsæt
 • Vælg imellem forskellige designs
 • Et væld af innovative funktioner inkl. TRU Infrared grillsystem

 

En gasgrill er god til den utålmodige grillkok, da den er hurtig at tænde op og nem at få i gang. Stegetiden er tilmed kortere på en gasgrill end på en kulgrill, og du kan justere temperaturen, mens du griller. Hvis du kan leve uden den røgede smag, som grillmad kan få på kulgrillen, er en gasgrill et helt rigtig valg til den kommende grillsæsons sommeraftener og -fester. Char-Broil er et af de mest anerkendte grillmærke, og med en gasgrill herfra har du en gasgrill i den højeste kvalitet, der leverer varen med et perfekt grillresultat hver gang.

Vælg den rette Char-Broil grill model

Udvalget af gasgrillene er stort, og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, når du skal vælge model. Du får derfor her en række ting, der er værd at overveje, inden du tager et valg.

 • Hvilken Char-Broil gasgrill du skal vælge, afhænger først og fremmest af, hvor stor en kapacitet og størrelse, du har brug for. Hvor mange er det planen, at du skal grille til? Hvis du skal til at grille til hele familien og holde store grillfester, og derfor har mange munde, der skal mættes, kan du overveje en stor model. I vores store udvalg har de største gasgrille op til 4 brændere. Det betyder, at du i princippet har flere grille på én gang, hvor du kan have forskellige temperaturer. Vælg en stor gasgrill, hvis du skal grille til mere end 6 personer.
  Du kan også vælge en af de mindre grille, der har 2 brændere. Denne grill er velegnet til en almindelig familie, og er tilmed lettere at flytte rundt med. Hvis det er meningen, at grillen skal med rundt, finder du i udvalget også en lille, praktisk og transportabel model. En kompakt model er perfekt at tage med på picnic, på stranden og med i parken, og vil hurtigt få dig til at glemme alt om de utilregnelige engangsgrill.
 • Gasgrillene i vores udvalg er udstyret med en række forskellige funktioner. Et af dem er den innovative infrarøde-teknologi, TRU Infrared, der både reducerer gasforbruget med op til 30%, giver saftigere grillmad og forkorter stegetiden. Du kan også vælge en model med rotisserie, der hjælper dig med at lave perfekt, mør og smagfuld kylling. Nogle af gasgrillene leveres med forskelligt ekstra udstyr, herunder bl.a. overtræk og tangsæt. Hvis du vælger en af disse, får du alt det nødvendige grilludstyr med i ét køb. Hvilke funktioner og ekstraudstyr, du har brug for, er derfor også noget, du kan og bør vælge din gasgrill efter.

 

Bestil en Char-Broil gasgrill på Bilka.dk i dag

Grillsæsonen er tættere på, end du tror – bliv helt klar til den med opgraderet og toptunet gasgrill i den bedste kvalitet fra Char-Broil. Husk også, at vi foruden det store grilludvalg også forhandler alt i Char-Broil grilltilbehør. I udvalget fra det amerikanske grillmærke finder du bl.a. grillredskaber, grillovertræk og udstyr til rengøring og vedligeholdelse. Bestil gasgrill og tilbehør hjem fra Bilka.dk i dag – vi leverer dit nye grilludstyr hjem til dig med ubegrænset returret, hvis varerne ikke lever op til dine forventninger.