BLACK FRIDAY   

Grill og grilltilbehør

Find din nye grill på Bilka.dk

I Bilka har vi en bred vifte af grill fra både Weber, Dancook, Charbroil samt ild&mad.

Blandt vores store udvalg af grill finder du både traditionelle kulgrill og kuglegrill samt gasgrill, der i de seneste år er blevet enormt populære.

Er du på udkig efter tilbehør til grillen, finder du også et bredt sortiment her. Vælg for eksempel mellem grillriste, grillredskaber og meget andet.

Populære mærker

Danskerne elsker at grille

Vi danskere elsker at grille, og de seneste år har det udviklet sig til lidt af en videnskab. Ikke fordi det nødvendigvis skal være kom­pliceret. Det er nemlig det smukke ved at grille. Du kan holde det super enkelt, men der er også masser af muligheder for at eksperimentere. 

Grill fra alle de kendte mærker

Går jagten i retning af et bestemt grillmærke, så er du havnet det rette sted. Vi fører et bredt udvalg af grill og grilltilbehør fra Weber, Charbroil og Dancook. Så gå på opdagelse her på siden og bliv inspireret til næste grillsæson.

Vi fører også et bredt udvalg af forskellige typer grill. Du finder både de klassiske kulgrill, de smarte og lynhurtige gasgrill og selvfølgelig et kæmpe udvalg i grilltilbehør, så du har alle de rigtige redskaber til at få succes med den udendørs madlavning.