Båludstyr

Et bålsted er ofte et godt samlingspunkt til de mange sommeraftener, enten om det er med familien eller vennerne. Her kan du sidde og nyde ilden, eller tilberede læke bålretter over bålet. Dette kræver at du har det rigtige båludstyr, så dine kreative og kulinariske madegenskaber ikke går på kompromis med du ikke har det rigtige udstyr. Se vores udvalg af båludstyr her.

Båludstyr til madlavning over bålet

Når sommeren rammer os, er der mange ting man kan gøre for at nyde det dejlige vejr, og de sene sommeraftener hjemme i din egen have. En af de ting er efter vores mening at sidde og nyde sommeraftenener omkring et bål med dine venner eller din familie skaber en idyllisk stemning, men samtidig kan det også give mulighed for at lave noget nyt og spændende mad over de flotte flammer fra bålet. Hertil er det dog ikke hvilket som helst udstyr der kan bruges, så det vigtigt at have det helt rigtige båludstyr, som kan klare den varme og de flammer et bål laver. Dette er uanset om du er erfaren bålkok eller vil forsøge dig med at tilberede mad på bålet for første gang, skal du have det rigtige bål tilbehør.  

At tilberede mad over bål kan bl.a. give mulighed for at lave nogle dejlige simreretter i en bålgryde. Når du har tilberedt maden gryden er sat over bålet, er der mulighed for at have nogle skønne snakke omkring bålstedet, mens maden lige stille tilberedes i gryden, hvor du let kan have et øje på gryden.  

Med det rette båludstyr er du helt klar til den helt optimale form for hygge, hvor du kan samle alle familiemedlemmer, små som store, eller om det enten er den helt store madlavning du vil kaste dig over, eller om det blot bare er at lave varm kakao, snobrød eller andet over bålet, så er du godt rustet til de mange sommeraftener.  

Mangler du derimod en bålplads, så kan du nemt benytte dig af en vores mange bålfade, som gør det nemt at få startet et bål op til hele familien.

Brændekurv  

For at optimere dit bålsted derhjemme, kræver det også du har det rigtige bål tilbehør ved og omkring bålstedet. En brændekurv er ideel til let at kunne opbevare dit brænde omkring bålstedet, men er også god til at give et ekstra flot look til dit bålsted, så dit bålsted står kniv skarpt til næste gang du vil lave et bål i haven.