Elgrill

Med en elgrill griller du uden begrænsninger. En elgrill er nemlig nem at anvende og hurtig at opvarme, så du hurtigt kan få gang i en god grillaften. Find din nye elgrill herunder.

Udvalgte grillguides

Sådan vælger du den rigtige grill

Læs om de forskellige grilltyper og find den grill der passer bedst til dine behov. Der findes en grill til alle og vi hjælper dig med at vælge den rigtige.

Sådan vælger du den rigtige grillmetode

Når du tilbereder råvarer på grillen. så findes der nogle forskellige grillmetoder du kan benytte. Skal du bruge direkte eller indirekte? Hvordan er det nu 50/50-metoden virker?

Grillopskrifter

Find inspiration til lækre grillopskrifter på Bilka.dk. Du kan finde en masse forskellige grillretter her på siden og kaste dig ud i desserter, brød og meget mere.

Grill tips & tricks

Alt hvad du skal vide når du griller! Vi hjælper dig med at vælge den rigtige grill og hvordan du bedst vedligeholder den. Læs mere om de forskellie grilltyper, rengøring optænding og meget andet.

Elgrill – kompakt, nem og hurtig

Der er mange gode grunde til at overveje at investere i en elgrill. Måske bor du i storbyen, hvor du ikke har plads og mulighed for at have en almindelig kul- eller gasgrill. Det kan også være, at du gerne vil undgå bøvlet med kul, der ikke vil antænde eller en langsom grillstarter, der lader grillmaden vente på sig. Uanset hvilke årsager, du end måtte have, er du fremtidssikret med en elgrill. Den praktiske grill, der hurtigt bliver varmet op, er kompakt og fylder minimalt i forhold til de øvrige grilltyper. Et af elgrillens klare fordele er desuden, at den ikke oser. Alt, det kræver, er en stikkontakt i umiddelbar nærhed.

Du finder en elgrill i den højeste kvalitet her på siden. De varianter vi forhandler på Bilka.dk, er nemlig fra Weber, der er et af markedets mest anerkendte grillproducenter. Hvad end du vælger en gas-, kul og elgrill fra det populære brand, kan du være vis på at få en grill, der fungerer både design- og stilmæssigt, ligesom det også er med de sidste nye, innovative funktioner inden for grill.
 

Vælg en vogn eller stander til:

  • Hurtig opvarmning – uden os

  • Fylder minimalt i dit hjem og på dit udeareal

  • Kvalitet og innovation fra Weber

Elgrillen er i sig selv både kompakt og smart – og så har du mulighed for at gøre den endnu mere brugbar. Ved at vælge elgrillen med en stander til, har du også et praktisk bord til at lægge både madvarer og udstyr på, mens du griller. Således optager det ikke plads fra dit spisebord. Du kan ligeledes gøre din elgrill transportabel ved at tilkøbe en vogn. Hvis du endnu ikke har elgrillen, kan du med fordel vælge at købe den med en vogn eller stand til.
 

Køb en elgrill her på siden i dag

Lad ikke pladsmangel, os og langsomme kul holde dig fra grillhygge eller at afholde en grillfest med venner og familie – og vælg en elgrill, som du finder på siden her. Husk også, at den gode grilltilberedning også kræver det rigtige udstyr. Det er uanset, hvilken grilltype du har. Du finder alt det grilludstyr og -tilbehør som hjertet måtte begære i vores store udvalg af grille og grilltilbehør. Her kan du vælge imellem varianter udelukkende fra de bedste og mest anerkendte grillproducenter som Weber, Dangrill og Char-Broil