Grillborde

Med et grillbord får du ekstra bordplads ved siden af din grill til redskaber, marinade, skåle med kød og tilbehør. Find herunder et grillbord, der passer både til din terrasse og din grill.

Find et grillbord på Bilka.dk

De fleste danskeres grillbord bugner, når der både skal grillkød, pølser og brød til. Hvis du ikke har et stort bord, kan det være, at det kniber med pladsen. Til dette formål er grillbordet genialt, da du herpå kan placere både grilludstyr, grillkød og øvrige madvarer. Ved at investere i et grillbord, kan du slippe for at investere i et ekstra bord, som der måske ikke engang er plads til. Med grillbordet har du desuden den fordel, at du kan stille til side eller helt væk, når og hvis du skal bruge pladsen på terrassen til noget andet.

  • Få plads til udstyr og madvarer
  • Mange anvendelsesmuligheder
  • Kommer i flere forskellige udformninger og modeller


Grillbordet, der har en lang række anvendelsesmuligheder, findes i mange forskellige typer og størrelser til både det store og det lille behov. I vores udvalg her på Bilka.dk finder du et bredt udvalg med alt fra små sideborde til kuglegrillen eller nogle der er større.

Vælg det rigtige grillbord

Med mange valgmuligheder at vælge imellem, er det en god idé at få fastlagt, hvilke behov du har, så du kan vælge det helt rigtige grillbord. Hvis du gør det, får du mest mulig glæde af det – og kan bruge det til meget mere end blot til grillmad og grilludstyrudstyr til sommerens grillfester. Vælger du et grillbord med hjul, kan du transportere det. Hvis du har en grill med hjul og tilmed har flere steder i haven, du kan grille på, kan du flytte rundt på grill og grillbordet, så du har mest muligt læ, sol og skygge.

Husk det gode materialevalg

Det er desuden en fordel, at du har fokus på materialevalget. Dit grillbord får formentlig plads ved siden af dine havemøbler, hvorfor det også skal kunne klare det danske, lunefulde sommervejr. Du gør derfor klogt i at vælge et grillbord i et robust og holdbart materiale. Et bud på et solidt materiale er stål, der desuden udmærker sig ved at være vedligeholdelsesfrit. Vælger du et grillbord i træ, skal du være opmærksom på, at det i langt de fleste tilfælde vil kræve træbehandling af forskellig art.

Køb et grillbord online i dag

Når du har fundet det grillbord, der bedst passer dine behov, kan du bestille det hjem her fra siden i dag. Mangler du det rigtige udstyr til grilltilberedningen? Find alt det, du lige står og mangler, i vores store udvalg af grill og grilltilbehør. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!