Plancha grill

Med en plancha kan du lave alverdens grillmad under åben himmel. Den smarte grill bliver nemlig lynhurtig varm og kan tilberede alt fra engelsk morgenmad til lækre kammuslinger. Bestil en god plancha gasgrill fra mærker som Weber, Cozze og Charbroil i dag på Bilka.dk. 

Find en god plancha grill 

På Bilka.dk kan du nemt bestille en god plancha grill. Vi har flere modeller fra mærker som Cozze, Weber og Charbroil.  

Med den rette grill fra en af disse mærker kan du for eksempel starte dagen med frisklavede pandekager og spejlæg under den åbne himmel. Om aftenen kan du invitere venner over til sprøde grøntsager, lynstegte rejer eller marinerede oksestrimler.  

Alt sammen på den samme plancha. Stegepladen er nemlig lavet af emaljeret støbejern med en glat overflade og er derfor nem at rengøre. På den måde kan du lave en masse retter, som ellers ikke er muligt på en almindelig gas- eller kulgrill. 

 

Derfor bør du eje en plancha grill 

Ordet “plancha” kommer fra spansk og er navnet på en tyk støbejernsplade med en jævn, glat overflade. Du kan bruge pladen til at tilberede en lang række fødevarer, såsom fisk, kød og grøntsager. Fordelen ved denne grill er, at den: 

  • Har en god varmefordeling over hele pladen, hvilket giver en ensartet stegning 

  • Fås som gasgrill, så du kan lave lækker mad året rundt og uanset vejret 

  • Er nemmere at gøre ren end en normal grill, fordi den har en glat overflade 

  • Hurtigt kan blive meget varm, så din mad kan opnå en sprød stegeskorpe 

Der er altså mange fordele ved en plancha, og du kan tilmed vælge den i forskellige størrelser hos os. Skal du imponere vennerne eller familien med velstegt mad, bør du derfor overveje at købe en plancha grill på Bilka.dk. 

 

Udforsk mere smart grilludstyr 

En grill kan give din mad en fantastisk smag. Men det er ærgerligt, hvis du ikke også har noget praktisk tilbehør til den. Derfor finder du på Bilka.dk et bredt udvalg af grilludstyr og -tilbehør, der giver madlavningen et ekstra løft. Så har du de bedste forudsætninger for at lave lækker mad over ild eller gas.