Terrassehegn

Har du brug for et flot terrasse-hegn, der kan skærme for vinden og skabe masser af hygge? På Bilka.dk fylder vi løbende op med hegn til terrassen i nye, spændende modeller, så du altid har et bredt udvalg at gå på opdagelse i.

Hegn – det perfekte tilbehør til terrassen

Den rigtige afskærmning kan virkelig skabe underværker på terrassen. Og når du går på opdagelse i vores store udvalg af hegn til terrassen, kan du nok ikke undgå at få inspiration til, hvordan lige netop din terrasse skal se ud. Et terrasse-hegn er dog ikke kun til for æstetikkens skyld, det har også en række praktiske fordele, som du vil få glæde af.

  • Skaber dejligt læ udendørs
  • Skærmer for nysgerrige blikke
  • Kan holde små børn eller hunde inde

Hvis du gerne vil afskærme din terrasse uden at miste den gode udsigt, kan du vælge af købe et glashavehegn. En anden løsning kan være at vælge vores PLUS Fuji-model, som er udstyret med små firkantede huller. På den måde kan du bevare følelsen af privatliv på terrassen, men stadig være i stand til at kigge ud på omverdenen.

 

Hvilken variant skal du vælge?

På bilka.dk har vi et stort udvalg af terrassehegn, og derfor kan det måske være svært at finde ud af, hvilken variant du skal vælge. Har du brug for lidt ekstra vejledning, så læs med her, hvor vi giver et par gode tip til dig, der leder efter det rigtige hegn til din terrasse:

  • Æstetik: Det er først og fremmest vigtigt, at du vælger et hegn, der passer til din personlige smag og til det udtryk, du gerne vil skabe på din terrasse. Et klassisk plankehegn i lyst træ kan f.eks. give en hyggelig sommerhusagtig stemning, mens et hegn i glas bidrager med et moderne og minimalistisk touch.
  • Størrelse: Vil du have afskærmet et større område eller blot et lille hjørne? På bilka.dk finder du hegn i mange forskellige bredder og højder, og langt de fleste kan du konstruere, så de passer til netop dit behov.
  • Materiale: Hvilket materiale, dit hegn skal være lavet af, afhænger ikke blot af æstetik. Et glashegn sørger f.eks. for en skøn udsigt, men tillader også nysgerrige naboer at kigge ind. Med et plankehegn går du på kompromis med udsigten, men får til gengæld privatliv og læ for alle pengene.
     

Bestil dit terrassehegn på bilka.dk

Bilka.dk er dit hypermarked, hvor du kan købe alt det, du har brug for til hjemmet – og til terrassen, naturligvis. Så tag et kig på vores store udvalg af hegn til terrassen, og bestil din favorit hjem i dag. Vi sørger for, at det bliver leveret direkte til din hoveddør.