Glashegn

Du behøver ikke gemme dig bag høje hegn og lukket afskærmning for at finde læ i det omskiftelige danske sommervejr. Med vores moderne glashegn kan du både få læ og bevare udsigten på terrassen. Gå på opdagelse i udvalget her på siden og nyd frit udsyn gennem vores smarte glas hegn.

Derfor skal du vælge et glashegn

Hvis du ikke vil gå på kompromis med udsigten, er et glashegn den perfekte løsning til haven eller terrassen. Med et glas hegn kan du nemlig både beholde din gode udsigt og opnå frit udsyn, da du kan kigge gennem glasset, og samtidig nyde godt af læ og god afskærmning fra vinden – måske endda mere end ved et almindeligt havehegn.

Sammenlignet med vores andre typer af hegn og materialer, som komposithegn og træhegn, skaber glas hegn et mere stilrent udtryk, hvorfor det er det oplagte valg for dig, som ønsker en mere stilren og moderne haveindretning.
 

Hvilket glas hegn skal du vælge?

På Bilka.dk finder du glas hegn i tre forskellige farver: klart, røgfarvet og frosted. Der er fordele og ulemper ved hver af de tre farver glashegn, og hvis du er i tvivl om hvilken type du skal vælge, kan du herunder blive lidt klogere på dem:

  • Klart glas i et glashegn er ofte det, de fleste forestiller sig – men er det, det rigtige valg for dig? Et glashegn til terrassen i 100% gennemsigtigt glas har den fordel, at det tillader et uhindret udkig. Ulempen kan være, at solen føles ekstra varm, når I sidder i havemøblerne bag glasset på solrige sommerdage, eller at der er uhindret indkig for forbipasserende.

  • Røgfarvet glas afskærmer en smule mod både solvarme og indkig fra forbipasserende. Det har desuden den fordel, at det kan fungere som solbriller på meget lyse områder med sand eller lignende i udsigten. Ulempen kan være, at farverne ikke gengives korrekt og nedtones.

  • Frosted glas hegn udmærker sig ved at begrænse indkig uden at mindske lysindfald. Et glashegn med frosted glasmoduler er desuden praktisk nær strande, da salt ofte gør glas snavset blot med vinden. Den største ulempe ved frosted glas er den begrænsede udsigt. En løsning kan evt. være at vælge frosted glas i nogle af modulerne i dit glashegn, og dermed kombinere dem med noget klart glas.

Bilka.dk er mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien. Gå på opdagelse i udvalget her på siden og find dit glashegn til terrassen online i dag.