Glashegn til udsigt og sikkerhed

Du behøver ikke gemme dig bag høje hegn og lukket afskærmning for at finde læ i det omskiftelige danske sommervejr. Nyd frit udsyn gennem glashegn til terrassen, og få både læ og sikkerhed på høje altaner. Se vores store udvalg af glashegn.

Glashegn – helt enkelt

Løsningen til haven eller terrassen med vind eller risiko for faldskader, er et hegn i glas. Med et glas-hegn opnår du:

  • Sikkerhed på f.eks. altanen, så børn eller kæledyr ikke falder ud over
  • Du kan kigge gennem glasset, så du har stadig din gode udsigt
  • Glasset giver lige så meget læ – endda mere – end et klassisk hegn

Gå ikke på kompromis med udsigten – vælg et glashegn for frit udsyn, sikkerhed og 100 % læ.

 

Hvilken farve glashegn skal du vælge?

Der er fordele og ulemper ved hver af de tre farver glashegn, som du kan vælge i mellem her på Bilka.dk – klart, røgfarvet og frosted.

  • Klart glas i et glas-hegn er ofte det, de fleste forestiller sig – men er det, det rigtige valg for dig? Et glashegn til terrassen i 100 % gennemsigtigt glas har den fordel, at det tillader et uhindret udkig. Ulempen kan være, at solen føles ekstra varm, når I sidder i havemøblerne bag glasset på solrige sommerdage, eller at der er uhindret indkig for forbipasserende.
  • Røgfarvet glas afskærmer en smule mod både solvarme og indkig fra forbipasserende. Det har desuden den fordel, at det kan fungere som solbriller på meget lyse områder med sand eller lignende i udsigten. Ulempen kan være, at farverne ikke gengives korrekt og nedtones.
  • Frosted glashegn udmærker sig ved at begrænse indkig uden at mindske lysindfald. Et glashegn med frosted glasmoduler er desuden praktisk nær strande, da salt ofte gør glas snavset blot med vinden. Ulempen ved en løsning med frosted glas er den begrænsede udsigt. Vælg evt. frosted glas i nogle af modulerne i dit glashegn, eller hvor kun den lange udsigt er relevant.

Bilka.dk – vi er mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien. Find dit glashegn til terrassen i det store online udvalg herover i dag.