Rionet hegn

Træd ud i en frodig og blomstrende have med et smukt rionet hegn. På rionet hegn kan blomster og planter kravle op ad espalieret og skabe liv og bevægelse i haven. Se vores samlede udvalg af rionet her på siden og skab din drømmehave med Bilka.dk i dag.

Rionet hegn giver liv til haven

Du kender det sikkert fra magasinerne eller fra de åbne slotshaver – de smukke slyngende planter og blomster, der vokser op ad plantestativerne udendørs og giver et udtryk, der emmer af overflod, liv og skønhed. Men du kan faktisk selv skabe en sådan have. Et godt sted at starte er et rionet hegn med espalier.

Med et rionet hegn får planterne et gitter, de kan kravle opad, og med den støtte får du en have, der vokser i højden og danner en smuk ramme om græsplænen og de øvrige grønne indslag, du dyrker rundt omkring i haven. Det kan også fungere som en smuk afskærmning ved terrassen og skabe en hyggelig oase til stunder med familie og venner i havemøblerne.
 

Rionet hele året rundt

Med vores rionet hegn kan du tage din have til et nyt niveau, som er til stor glæde - både om sommeren og om vinteren. Om sommeren kan slyngplanter og blomster f.eks. præge hegnet med liv og smukke nuancer, og dermed skabe et strålende skuestykke i haven for beboere såvel som naboer. Om vinteren kan du så dekorere dit rionet med julelys og dekorationer eller fine hængende vinterblomster.

Et rionet hegn kan du derfor benytte hele året rundt - enten med hyggelige dekorationer til jul og lignende festlige lejligheder, eller med smuk beplantning kravlende op ad nettet. Se udvalget her på siden og skab din drømmehave med et smukt nyt rionet hegn fra Bilka.dk i dag.

Når du alligevel er i gang med at dekorere og indrette haven, kan du med fordel også tage et kig på vores øvrige produkter til haveindretning. Skab den smukke have, som du altid har drømt om med højbedeblomster og udendørs belysning fra Bilka.dk.