Panelhegn

Et panelhegn er et stabilt hegn fremstillet i kraftig tråd, som er svejset i samlingerne og efterfølgende galvaniseret eller pulverlakeret. Panelhegn er et let og meget transparent hegn, som findes med forskellige typer af dekorationer. Se udvalget her på siden og find det helt rigtige panelhegn til din have.

Få hjælp til opsætning af panelhegn

Fine panelhegn til haven

Her på siden finder du vores samlede udvalg af gode panelhegn til haven. Med sit lette og meget transparente design er et panelhegn et alsidigt havehegn, som kan anvendes på mange forskellige måder - heriblandt som forhavehegn, til indhegning af haven eller som afgrænsning af haven i mindre områder.

I vores udvalg finder du flere forskellige slags panelhegn, herunder med fine dekorationer som bl.a. X'er og O'er. Vi tilbyder også et væld af farver som bl.a. grønne, grå og sorte panelhegn, så du med sikkerhed kan finde et hegn, der kan komplimentere resten af din haveindretning.

Hvordan opsætter man et panelhegn?

Panelhegn skal altid monteres med stolper støbt i jorden. Når du skal sætte det op, skal du have lavet dybe huller i jorden, så du kan få støbt stolperne fast. Dette gøres lettest med et pælebor. Derudover får du brug for en tommestok, vaterpas og skruemaskine med bitssæt til at montere hegnselementet på pælene.
 

Husk tilbehøret til dit panelhegn

Vores udvalg er præget af forskellige løsninger, herunder alt fra panelhegnspakker til separate panelhegnselementer. For at sætte hegnet op, får du behov for stolper samt hegnsbeslag og støbemix til nedstøbning af stolperne. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, hvorvidt disse elementer medfølger i det panelhegn du bestiller - ellers skal du nemlig ud og tilkøbe delene hver især, så du er sikker på at kunne sætte hegnet op, når du modtager det.

Heldigvis finder du alt du skal bruge til dit panelhegn her på Bilka.dk, så du skal bestemt ikke langt for at finde alle delene - de er blot nogle få klik væk i vores udvalg af hegnstilbehør. Her finder du også et godt udvalg af havelåger, hvor et udsnit af sortimentet passer perfekt til vores udvalg af panelhegn.