Komposithegn

Med et komposithegn får du et vejrbestandigt og forholdsvist vedligeholdelsesfrit hegn, der giver dig mulighed for både at sikre privatliv og give læ i haven. Her på siden finder du vores samlede udvalg af forskellige størrelser og typer af hegn i det populære materiale, komposit. Find din favorit online i dag.

Komposithegn – et vedligeholdelsesfrit hegn

Komposithegnet er et godt alternativ til det traditionelle træhegn. Det gælder især, hvis du gerne vil have samme trælignende udseende, men vil undgå den vedligeholdelsesbyrde, der følger med, når du køber et hegn i træ. Når du vælger et hegn i komposit, får du desuden et hegn, der er yderst langtidsholdbart, og som ikke rådner, hvorfor det er et hegn, du kan få glæde af i mange år frem.

Fordelene ved et stabilt komposithegn:

  • Det er vedligeholdelsesfrit, langtidsholdbart og vejrbestandigt

  • Et godt alternativ til det traditionelle træhegn

  • Et tæt hegn, der giver læ og privatliv

Med et komposithegn får du et tæt hegn, der sikrer dig privatliv og skærmer af for udefrakommende blikke, ligesom du i haven og på terrassen kan få læ på blæsende dage - det gælder uanset, hvilken type hegn i komposit du vælger.
 

Vælg det helt rigtige komposithegn

Der findes flere forskellige typer af hegn i komposit, men her på Bilka.dk finder du hovedsageligt plankeværk i det populære materiale. Hvilket af vores komposithegn du så skal vælge afhænger derfor ikke så meget af hegnstypen, men af behov og præferencer. 

Noget af det første du skal tage stilling til, er dit behov for afskærmning - altså højden og længden på hegnet. Her på siden finder du komposithegn i flere forskellige størrelser, så der både er noget til store som små haver, såvel som til meget og lidt afskærmning.

Dit valg afhænger også af, hvor meget tid du kan og vil bruge på opsætningen. Skal det bare gå hurtigt vil det være fordelagtigt at vælge et komposithegn, som leveres i hele fag – dvs. et fast hegn, der opsættes med stolper. Vil du gerne have lidt flere kombinationsmuligheder, kan du med fordel vælge et hegn i moduler, som du selv sætter sammen. Her er opsætningen en del mere tidskrævende, men til gengæld har du mulighed for at lave dit hegn i lige den højde og længde, som du ønsker.

Køb komposithegn online på Bilka.dk

Bestil et vedligeholdelsesfrit og langtidsholdbart komposithegn, der passer til netop dine behov og din have hjem i dag. Er du fortsat i tvivl om, hvilken type hegn, du skal vælge? Hvis du ønsker at blive klogere på de forskellige hegns egenskaber, kan du læse meget mere om de forskellige hegnstyper, der findes i vores guide til valg af havehegn.