Stort udvalg af hegn i komposit

Med et komposithegn får du et vedligeholdelsesfrit og vejrbestandigt hegn, der giver dig mulighed for både at sikre privatliv og til at give læ i haven. Komposithegn er meget langtidsholdbare, hvorfor det er et hegn, du kan få glæde af i mange år. Se vores udvalg af den populære hegnstype her på siden, hvor du kan vælge imellem forskellige størrelser og typer som lamel- eller profilhegn.

Komposithegn – vedligeholdelsesfrit kvalitetshegn

Komposithegnet er et godt alternativ til det traditionelle træhegn. Det gælder især, hvis du gerne vil have samme trælignende udseende, men vil undgå den vedligeholdelsesbyrde, der følger med, når du køber et hegn i træ. Når du vælger et hegn i komposit, får du desuden et hegn, der er yderst holdbart, og som ikke rådner. Komposithegnene leveres færdige og klar til montering, så du skal derfor ikke have malerpenslen frem, når du har sat hegnet op.

  • Vedligeholdelsesfrit, langtidsholdbart og vejrbestandigt

  • Godt alternativ til træhegnet

  • Tætte hegn, der giver læ og privatliv

Med et komposithegn får du et tæt hegn, der sikrer dig privatliv og skærmer af for udefrakommende blikke, ligesom du i haven og på terrassen kan få læ på blæsende dage. Det gælder uanset, om du vælger komposithegnet som lamel- eller profilhegn. Find begge dele på siden her, hvor du kan vælge imellem flere forskellige størrelser til både store og små haver.  

Hvilket komposithegn skal jeg vælge?

Der skelnes typisk imellem to typer komposithegn – lamelhegn og profilhegn. Hvilket af de to, du skal vælge, er hovedsageligt et spørgsmål om smag og behag – men handler også om, hvor meget tid, du kan og vil bruge på opsætningen.

  • Lamelhegnet er, som navnet antyder, opbygget af lameller. Denne hegnstype leveres i hele fag – dvs. et fast hegn – og skal opsættes med stolper. Det betyder, at det er forholdsvist hurtigt at sætte op. Lamelhegnene er typisk relativt høje i størrelsen, hvilket gør dem velegnede som skelhegn.

  • Et profilhegn kaldes også et systemhegn. Med profilhegnet får du en del flere kombinationsmuligheder, da hegnet leveres i moduler, der skal sættes sammen. Opsætningen af profilhegnet er en del mere tidskrævende end ved lamelhegnet, men til gengæld har du mulighed for at lave dit hegn lige i den højde og længde, som du ønsker. 

Vælg et komposithegn med glas

Vil du gerne skærme af for blæst, men ikke helt miste dit udsyn over haven? I så fald kan du vælge et komposithegn, hvor en del af hegnet er udskiftet med et glaselement. Find dem i udvalget under Futura-serien. 

Køb et komposithegn i dag

Bestil et vedligeholdelsesfrit og langtidsholdbart komposithegn, der passer til netop dine behov og din have hjem i dag. Er du fortsat i tvivl om, hvilken type hegn, du skal vælge? Hvis du ønsker at blive klogere på de forskellige hegns egenskaber, kan du her læse meget mere om de hegnstyper, der findes.