Træhegn

Der findes lukkede, åbne, høje, lave og alt derimellem i vores udvalg af træhegn her på Bilka.dk. Hegn i træ er et populært, fordi du kan bevare dem i naturligt look eller male dem i præcis den farve, du ønsker. Se det store udvalg herunder og find det helt rigtige træ-hegn til jeres have online i dag.

Træhegn pryder i haven hele året

Naturligt look eller malet – et træhegn er både praktisk og holdbart året rundt. Med det danske klima er det vigtigt at vælge et hegn, der kan tåle regn såvel som tørke og temperaturer i både den høje og lave ende. Et hegn i træ følger klimaet naturligt og er et godt valg til haven eller terrassen.

Vælg et træ hegn til haven, hvis du gerne vil have et hegn, der:

  • tilpasser sig klimaet året rundt

  • kan stå naturligt eller males

  • er nemt at forlænge eller ændre

Brug et træhegn til at indhegne din have, skabe læ på terrassen eller holde børn og hunde ude fra køkkenhaven eller højbede. Nyd det naturlige trælook med god træpleje, eller mal det med træbeskyttelse i skønne farver. Et hegn i træ er nemt at tilpasse, så det opfylder lige netop dine krav.
 

Træ-hegn kan bruges til mange formål

Formålet afgør, hvilket træhegn du bør vælge – skal du bruge det til indhegning, afskærmning eller noget helt tredje?

  • Indhegning handler om, at hegnet skal være lukket. Ikke nødvendigvis for indkig, men mod indtrængen udefra eller for at hindre børn og hunde i at komme ud. Modulhegn med netop det antal fag du behøver, er ofte den nemmeste løsning til indhegning.

  • Afskærmning mod indkig indebærer, at dit træhegn er tæt. Du kan vælge et hegn, der blokerer helt for indkig, eller du kan vælge et hegn med begrænset indkig, så vind kan komme igennem på varme dage eller på særligt vindudsatte steder – det øger hegnets stabilitet. 

  • Andet som et hegn i træ kan bruges til, kan f.eks. være som ’opdeler’ på altaner og terrasser eller som ophæng til potter og altankasser. Et japanskinspireret jalousihegn eller romantisk hvidt stakit bliver ofte valgt til dekorative formål i haven.

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af forskellige træ hegn til haven, herunder bl.a. det helt klassiske plankeværk, smarte raftehegn og robuste hestehegn. Gå på opdagelse i udvalget her på siden og find lige præcis den type træhegn der passer til dit formål og din have.