Havelåger

Havelåger er populære blandt mange haveejere. Det er lågerne især, fordi de både er praktiske, funktionelle og tilføjer stil til haveindretningen. Har du behov for en havelåge? Med Bilka.dk’s forskellige designs, størrelser og materialer at vælge imellem, finder du nemt en låge til din have.

Havelåger – dét kan de give dig

Mange haveejere bruger havelåger som en indgang til deres haver. Er matriklen indhegnet, fungerer en havelåge nemlig som en mindre dør, som du går gennem for at komme ind på grunden. Overordnet set kan havelåger have mange forskellige funktioner.

De mest gængse årsager til, at det er godt at købe en havelåge, er:

  • En havelåge tilføjer en æstetisk detalje til haven og huset

  • En havelåge indrammer sammen med et hegn matriklen

  • En havelåge skaber mere privatliv
     

Skab et æstetisk udtryk og få privatliv

Et godt førstehåndsindtryk kan være mange ting. Havelåger er bare én af dem. Har du som haveejer rammet din matrikel og have ind med et hegn og en låge, vil havelågen være det første, gæster og andre møder, når de ankommer og skal ind på grunden. Og vil du gerne gøre et godt førstehåndsindtryk på dem, kan du gøre det med en pæn låge. 

Havelåger fås i forskellige størrelser, designs og i materialer som blandt andet træ, plastik og metal. Når du vælger en låge, kan det være en god idé at vælge en, som matcher husets stil og giver karakter og charme til ejendommen og haven.

Sammen med et havehegn giver lågen dig også mere privatliv. Så kan du nyde dit uderum i haven i havemøblerne, og se, hvordan haven forandrer sig dag fra dag. Og er der mindre børn og husdyr som eksempelvis hunde i husstanden, kan hegnet og lågen også tit medvirke til, at de bliver på matriklen.
 

Find din havelåge og hegn på Bilka.dk

Bilka.dk har et bredt udvalg af havelåger, der både tilføjer haven stil og funktionalitet. Se bare selv efter i udvalget. Her er der forskellige størrelser, materialer og stilarter, som du kan vælge imellem – nogle er mere traditionelle end andre. Er du på udkig efter andet til din haveindretning, så finder du det også her på Bilka.dk. Vi har nemlig alt du skal bruge for at skabe et hyggeligt uderum for hele familien.